Вокалистът David Reece работи по трети соло албум

21 окт 2017, 09:09 ч. 1273 / 7 0
пред./следв.

   Американският вокалист David Reece (SAINTED SINNERS, екс-ACCEPT/BONFIRE) работи по своя трети самостоятелен албум, който ще се казва "Mavericks". Той си сътрудничи с китариста Martin Frank (SHOTGUN REVOLUTION) в композирането на материала. По-голямата част от песните са вече написани. Планира се творбата да излезе около края на пролетта на 2018 г.

   David Reece посети България със SAINTED SINNERS няколко пъти до този момент в рамките на настоящата година. През март бандата имаше мини-турне в страната ни от четири дати. На 28 октомври SAINTED SINNERS ще свирят в Ямбол с легендата от DEEP PURPLE Ian Paice. А на 3 ноември им предстои още едно гостуване в Пловдив. 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".