Вокалистът Fabio Lione се завръща във VISION DIVINE

29 май 2008, 07:23 ч. 144 / 2 3
пред./следв.
Групата на бившия лидер на LABYRINTH Olaf Thorsen - VISION DIVINE обяви, че вокалистът Fabio Lione (RHAPSODY OF FIRE) се завръща в нейния състав. Той е съосновател на VISION DIVINE, заедно с Thorsen и ще участва в записите на новия албум на бандата, започващи на 11 август.

   VISION DIVINE се разделиха с фронтмена Michele Luppi в края на месец април.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


BlackAdder 30.05.2008 11:12:16 отговори + 0 0
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!! МИКЕЛЕ ЛУПИ Е 300 НИВА НАД ОНОВА ПОСМЕСИЩЕ С ГРОТЕСКНИ ДОСПЕХИ! Един от най-добрите вокали, които съм слушал някога!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

whips 29.05.2008 19:29:30 отговори + 0 0
Michele е в пъти по-подходящ за VD от Fabio. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StratoBOB 29.05.2008 14:10:45 отговори + 0 0
И какво се случва с Rhapsody ?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".