Вокалистът на PRETTY MAIDS Ronnie Atkins отново се бори с рака и е в неизлечима фаза

19 окт 2020, 07:40 ч. 1977 / 5 12
пред./следв.

   Около осем месеца, след като 55-годишния вокалист на датската банда PRETTY MAIDS Ronnie Atkins бе излекуван от рак на белите дробове, идват нови и много по-неприятни новини.

   Музикантът съобщи в социалните мрежи, че отново има рак, който се е разпространил из цялото му тяло и е в неизлечим четвърти стадий... Певецът коментира, че пред него има два избора - да "стои в ъгъла и да се самосъжалява" или да продължи да композира и изнася концерти докогато е способен на това. Atkins е избрал второто и казва, че има много нови музикални идеи.

   Вероятно скоро ще можем да чуем нови песни, но подробностите за това ще дойдат по-нататък. В момента Ronnie е относително добре, като има и добри, и лоши дни, както и постоянна болка, с която да се справя. Той се подлага на имунотерапия. През миналата есен вокалистът претърпя 33 курса лъчетерапия и 4 курс химиотерапия, които обаче година по-късно се оказват неефективни.

   Ronnie Atkins благодари на всички, които са го подкрепяли и го подкрепят в трудния му път.

 



Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


thefinalcountdown 20.10.2020 16:51:56 отговори + 9 0
Много гадно ми стана, но като си завъртях Future World и Jump The Gun един след друг настроението ми е отново на 6... Велика музика. Дръж се, Рони. С теб сме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.................. 20.10.2020 13:10:03 отговори + 11 0
Страхотен глас. Тази група няма слабо. Радвам се, че го видях на живо. Много ми е гадно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 19.10.2020 20:09:34 отговори + 12 0
Невероятен ПЕВЕЦ.Все пак ми се иска да вярвам,че ще пребори тази коварна болест.Не знам как,но просто трябва да победи....А и е престъпно млад....Просто му пожелавам силен и БОРБЕН ДУХ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 19.10.2020 16:14:32 отговори + 16 0
Уникален глас. Заради него ги прослушах, а по принцип не си падам по групи в този стил. Браво за куража, Рони е достоен пример за всеки, който води тази битка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 19.10.2020 12:27:59 отговори + 27 0
Поклон пред смелостта на този човек. Да знае, че скоро ще умре, да се мъчи от болки и да продължава да твори. Радвам се, даже съм горд, че с годините съм успял да го видя два пъти на живо. Все пак се моля се да стане чудо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


force 19.10.2020 11:36:17 отговори + 13 7
Плюсове под такава новина, доказват само едно....Че Прородата също прави грешки, защото създава безмозъчни био индивиди, които само външно приличат на хора!
Рони е от най-емблематичните и стойностни музиканти в рок и метъла, въобще! Без него, свещената музика пада с нива надолу. А неуспешното му лечение показва безсилието на съвременната медицина, превърната в бизнес! Точно за това с пълна сила се завръщат алтернативните методи, които НАИСТИНА помагат. Но...това е дълга тема.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гарван гробар 19.10.2020 12:26:33 + 5 9
Алтернативни методи за лечение?!? Не пиши глупости, ако обичаш! С хомеопатия ли ще го лекуват или ще му леят куршум? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ттттт 19.10.2020 12:34:28 + 21 1
Абе, плюсове сигурно са сложили заради решението му да не се предава и да твори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

До Гарван гробар 19.10.2020 13:53:38 + 12 1
Това, че не си запознат и явно не искаш и да се запознаеш с информация, различна от телевизията е само твой проблем! Но е факт, че има МИЛИОНИ излекувани от всякакъв вид рак, без значение стадия. За такива невярващи като теб е трудно за приемане. Но търсещите и будни хора не се ограничават само с телевизията и мнението на чичо доктор...Поне можеш да направиш нещо полезно....Помоли се по твоя начин за човека. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rage 19.10.2020 10:20:42 отговори + 5 10
Рака е страшно нещо , особено на белите дробове.
Кураж му пожелавам.
А сега може да се върнеме на тема ултра мега гига страшния корона грип вирус.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cornhusker 19.10.2020 10:26:38 + 12 8
Не знам ние дали ще се "върнемЕ" на тази тема, но ти по-добре се върни на село, и там разправяй на всички как си чул, че ковида бил конспирация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 19.10.2020 08:49:20 отговори + 18 0
Какви са тези плюсове? Това е всичко друго, но не и добра новина Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".