Всички, освен пет, концерти от европейското турне на RAMMSTEIN са разпродадени

27 май 2019, 11:13 ч. 4082 / 10 3
пред./следв.

   Германските "индъстриъл метъл законодатели" RAMMSTEIN започват европейско турне от 30 дати днес, 27 май. Обиколката ще обхване Германия, Испания, Швейцария, Дания, Холандия, Франция и др. държави.

   Най-близки до България са гостуванията на групата в Чехия, Полша и Австрия. Съпорт на RAMMSTEIN ще бъде дамският дует DOU JATEKOK. 25 (!!!) от 30-те концерта са вече напълно разпродадени. Все още има билети само за шоутата в Англия, Русия, Латвия и двата концерта във Виена, Австрия, с които завършва турнето.

 

още за:

RammsteinDuo Jatekok


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Rammstein 27.05.2019 21:25:31 отговори + 1 5
И нищо за новия албум. Явно не е никакъв фактор за този сайт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

joro 28.05.2019 11:02:33 + 2 0
Какъв точно ти е проблема с новия албум не разбирам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rockdok 27.05.2019 16:49:37 отговори + 4 0
12 юни ... Дрезден..на живооо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".