Вторият, немски ден от "Kaliakra Rock Fest 09" във "Fraktura.Arch"!

10 сеп 2009, 05:35 ч. 394 / 5 0
пред./следв.
Пет концертни изпълнения, три интервюта, както и втората част от филма за "Kaliakra Rock Fest 09" вече са онлайн във Видео-секцията на KATEHIZIS.COM! И за какво само става дума - две песни на EDGUY, две парчета на BLIND GUARDIAN и едно на SCORPIONS! Всичко това - от втория ден на тазгодишния "Kaliakra Rock Fest" в Каварна (2 юли), събрал и най-много публика на градския стадион. Истински празник не само за почитателите на немския рок и метъл, а и за много други праведни фенове.
   Следвайте тази връзка, за да се насладите на материалите, професионално заснети от Васко Катинчаров и екипа му.
   Очаквайте скоро и Ден трети от фестивала във "Fraktura.Arch".
   Днес в София е концертът на PRO-PAIN. Следва дълга върволица от събития през есента и зимата, след което ще започнат вълнуващите мигове на очакване на имената за "Kaliakra Rock Fest 2010".


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".