W.A.S.P. взимат барабаниста Aquiles Priester за турнето "Re-Idolized"

22 авг 2017, 23:28 ч. 1566 / 6 1
пред./следв.

   Американските хеви метъл легенди W.A.S.P. ще издадат презаписана версия на класическия си концептуален албум от 1992 г. "The Crimson Idol" по случай 25-ия юбилей на творбата. Към нея ще има DVD с времетраене 50 минути, разказващо историята на албума. Освен това, Blackie Lawless и компания ще предприемат турнето "Re-Idolized: The 25th Anniversary of the Crimson Idol", на което ще свирят цялата творба, плюс три песни, които са били планирани, но невключени в изданието. Шоуто ще бъде в две части - първата с албума "The Crimson Idol", а втората - с хитове от цялото творчество на W.A.S.P.

   Началото на обиколката е на 25 септември в Гьотеборг, Швеция, след което бандата ще посети доста европейски държави. За турнето към W.A.S.P. ще се присъедини бразилският барабанист Aquiles Priester (ANGRA, PRIMAL FEAR, Paul Di'Anno, Tony MacAlpine, Vinnie Moore). 

   Групата все още не е обявила постоянен заместник на напусналия през 2015-а Mike Dupke. Досега на негово място се изявяваха Patrick Johansson (Yngwie Malmsteen) и Randy Black (PRIMAL FEAR).

 

aquiles-priester



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Dr.Gore 23.08.2017 12:13:09 отговори + 3 0
Много добър избор !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".