Wayne Static е починал заради комбиниране на лекарства с алкохол

13 мар 2015, 07:10 ч. 1414 / 9 2
пред./следв.

   Blabbermouth.net съобщава, че внезапната смърт на бившия фронтмен на STATIC-X Wayne Static през ноември миналата година е причинена от комбинация на "Ксанакс" и други медикаменти с алкохол. Американският сайт е успял да се добере до копие от току-що излезлия съдебномедицински доклад от токсикологичните тестове. Едно от лекарствата, които музикантът е погълнал, е било предписано на жена му - бившата порнозвезда Tera Wray. Точното количество алкохол, което е приел Wayne, остава неизвестно. В миналото Static е страдал от гинекомастия и съпругата му признава, че и двамата са злоупотребявали с наркотици, но са прекратили това още през 2009 г.

 

Wayne Static

още за:

Wayne Static


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ТУЦ 13.03.2015 14:04:33 отговори + 7 1
Кво ти пука - блъскай винстрол и си пии бирата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 13.03.2015 12:51:34 отговори + 7 2
Не е първия, няма и да е последния. Тез пък американци с тоз Ксанакс се побъркаха. Жулят го още от 60-те години. Сума и народ измря от него и не се спряха да го предписват. Ба да са опраят... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".