WOLFHEART представят видео към акустичното парче "Aeon of Cold"

12 апр 2021, 17:55 ч. 421 / 5 0
пред./следв.

   Финландската мелодична дет метъл банда WOLFHEART издаде ново EP, озаглавено "Skull Soldiers", на 5 март.

   Фронтменът Tuomas Saukkonen сподели, че е търсил и намерил много информация за Зимната война за албума "Wolves of Karelia" (2020), а в интервютата след издаването на творбата е научил от журналисти още интересни факти от историята. По-точно - за елитна финландска военна част, която е носила прозвището "Войниците на черепа", тъй като бойците от нея са рисували черепи и кости на каските си. На тях е посветен и мини-дискът. Чрез плейъра по-долу може да гледате онлайн официален видеоклип към акустичното парче от EP-то "Aeon of Cold".

   WOLFHEART са сред препотвърдилите участието си група за "Wolf Fest - Вълчата пътека 2021", който ще се проведе на 9-10 юли тази година в Челопеч (поръчай билет онлайн).

 

 

още за:

Wolfheart


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".