WOPS представят новия си видеоклип "Death by Arcade Machine"

2 юни 2021, 07:14 ч. 565 / 7 5
пред./следв.

   Софийската банда WOPS представи видеоклип към неиздаванато си досега парче "Death by Arcade Machine". Видеото разказва за осъществяването на една малка, но важна за групата победа над измислената видеоигра "Morbit Kombat", не без съществената помощ на учителя MK San.

   Сценарият и режисурата са дело на китариста на групата Емил Тодоров. Зад камерата стои Лили Стайкова, а за сценичния дизайн и костюмите отговаря Павлина Захова. В ролята на MK San ще видите актьорa Велизар Бинев.

   Парчето е записано в студио "ANP Music Production", миксирането и мастерирането е поверено на Алекс Нушев, с когото групата продължава успешната си работа след записването и издаването на второто EP "The Ink Thief". Самото парче ще се появи в популярните аудиоплатформи по-късно през месец юни.

 

 

още за:

Wops


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тори Кейлър 3.06.2021 09:29:19 отговори + 3 0
Не се разбира една, ама една дума на вокалиста с тези нафталинени речитативи от 2000 г. ала Лимп Бизкит... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 2.06.2021 14:46:10 отговори + 3 2
не разбирам на какъв език пее Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 2.06.2021 16:43:54 + 1 0
Станахме двама.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Металист 2.06.2021 07:32:18 отговори + 5 1
Не ви ли е срам! Сега ми се доиграха ретро игри! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 2.06.2021 07:56:40 + 6 0
Добре че клипа не е еротичен ))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".