ЮВИГИ разкриват последни подробности около представянето на новия си албум

22 ное 2017, 09:53 ч. 906 / 4 0
пред./следв.

   ЮВИГИ разкриха последни подробности около третия си студиен албум "From Black". Както по-рано съобщихме, освен в стандартен диджипак вариант, албумът ще се предлага и като част от лимитиран бокс-сет, който вече може да бъде поръчан чрез профилите на бандата в Интернет. Самият албум ще може да бъде намерен във всички големи онлайн платформи още на 24 ноември.

   Официалното представяне на "From Black" е утре, 23 ноември, в столичния клуб "Mixtape 5". Освен специалните гости FUTURE WAS PERFECT, в концерта ще се включат и двама гост-музиканти - Боян Бояджиев - китара и Катерина Симеонова (ALLEGORIST, PAGLIACCI) - вокали. От ЮВИГИ обещават специална мултимедия за шоуто, както и изцяло нов мърчандайз. Концертът е с начален час 20:00.

   Междувременно бандата пусна още едно парче от предстоящия си албум - "We Die Alone", което можете да чуете чрез плейъра по-долу:

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".