THE MARS VOLTA прекратяват съществуването си

24 яну 2013, 21:43 ч. 374 / 8 8
пред./следв.
Американската прогресив/експериментална/авангардна рок банда THE MARS VOLTA се разпада, след като двамата й основни членове Cedric Bixler-Zavala - вокали и Omar Rodriguez-Lopez - китара са стигнали до непреодолимо противоречие. Основният проблем е, че Omar се е посветил почти изцяло на новия си проект BOSNIAN RAINBOWS и към момента не желае да работи с THE MARS VOLTA. Така, след почивката, последвала издаването на албума "Noctourniquet" през миналата година, групата не само че не се връща към живот, но и преустановява съществуването си.
THE MARS VOLTA


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


by4 30.01.2013 14:02:34 отговори + 0 0
Принципно изявлението е само на вокалиста в twitter и е по повод на това, че му се правят концерти с марс волта а омар в момента има друг основен проект... т.е. групата е в hiatus както и бяха обявили... сега омар не му е коментирал twitter-a и нищо не е ясно т.е. нямаме абсолютно потвърждение.... а седрик също си потготвя солов албум и за момента чекиите по които е залитнал омар и вкара в nocturinquet си ги свири и в bosnian rainbows... явно е най-добре да си ги наизбълва там и ако(като) се съберат пак след 5 години примерно може и да направят нещо сносно.... щото след amputechture или се състезават на инструментите като каратисти безидейно (bedlam) или си мяучат (octahedron) или цъкат осембитови компютри (nocturniquet)... не вярвам, че всичко е приключило обаче (справка AtDI) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.01.2013 16:47:05 отговори + 0 0
чудесно!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.01.2013 14:15:24 отговори + 0 0
със!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.01.2013 09:15:15 отговори + 0 0
Боза с банички или без? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.01.2013 09:06:28 отговори + 0 0
като цяло са боза Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Торгут Леонович 25.01.2013 08:41:37 отговори + 1 0
Последният им албум беше боза безподобна. Иначе бяха маса яка банда, особено първите им 2 албума! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

latinoprog 25.01.2013 08:37:19 отговори + 0 0
понеже Омар записва по 13 соло албума на година,другото момче чака,чака и избяга.жалко,че не минаха през БГ.много са яки! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Илко Пича 24.01.2013 22:39:32 отговори + 1 0
Сега ще станат още по-култови и като им свършат парите, ще преодолеят творческите противоречия, ще се съберат за "limited edition tour + limited edition, for collectors only, best off B sides & enhanced booklet". Матрица! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".