SABATON поздравиха феновете си у нас на български

28 фев 2014, 16:41 ч. 371 / 7 6
пред./следв.
Шведските пауърметъли SABATON, които ще гостуват за пети път в България и за първи път в Каварна това лято, публикуваха поздрав по повода на български език в официалния си профил във "Фейсбук". Той гласи:

Здравейте скъпи приятели и фенове в България!

За нас е огромно удоволствие да ви съобщим, че това лято ще вземем участие на фестивала Каварна Рок. Уверяваме ви, че очакваме с нетърпение нашето първо посещение там.

Надяваме се, че вие също сте готови и очаквате завръщането ни в България!

 

   Тази сутрин организаторите на фестивала "Kavarna Rock" обявиха наведнъж всички участници в събитието за 2014 г. Освен SABATON, това са още: HELLOWEEN, EUROPE, KROKUS, GOTTHARD, PRETTY MAIDS, Uli Jon Roth и JORN. Същинската част на фестивала ще се проведе на 28 и 29 юни (събота и неделя), за петъка преди това е предвиден черноморският рок конкурс "Black Sea Battle Band". Билетите са в продажба от миналата седмица, към момента на цена 70 лв. за двата дни (поръчай онлайн).

още за:

SabatonKavarna Rock


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Barbaron 1.03.2014 16:21:25 отговори + 0 0
Легендата твърди, че Сабатон са преродените Маноуар, които са открили, че м-16 е по-метълско оръжие от викингския меч.

Това във връзка колко са напред с материЯлите. Напред са с кевлара и бронебойните ризници. Ако уцелят по едни спандекси и намалят скоростта на песните леко, са перфектен меви хетъл.

В общи линии, когато фотосесиите на една група станат повече от албумите й, ситуацията отива към пародия.

7, да ти е писнало от циркове и комерсиални бизнесмени в любимата ти музика не значи, че си дребна душица. Просто имаш мнение.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

7 1.03.2014 02:56:40 отговори + 0 0
Не Сабатон изнасят измъчен едночасов концерт с гаден звук! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

7 1.03.2014 02:54:26 отговори + 0 0
А и Сабатон са толкова напред с матр'яла, че няма никакво значение за тях и за нас, въпросните двама или трима хейтъри какво се опитват да пишат тук или където и да е по темата! А и да не казвам дребните душици на кои са фенове, че ще е жалко... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

7 1.03.2014 02:47:42 отговори + 0 0
Първия коментар е покъртителен, даже чак му се зарадвах на изказа! Само с едно уточнение, че въпросните коментирали под новината във фейса едва ли са от коравите фенове, най-малкото, че такивата не са толкова наивни! Ясно е, че не са научили български за няколкото години посещения тук, така че всеки нормален фен едва ли бил питал и задал въпрос на бг към бандата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз 28.02.2014 18:40:18 отговори + 0 0
колкото и да ти е умилително, едно от новите момчета (Тоби) поназнайва български и има много приятели българи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Barbaron 28.02.2014 16:48:19 отговори + 0 0
Умилително е как родните корави фенове на тактическите снайперисти на модерния Маноуар-метъл смятат, че шведските им любимци са усвоили матерния им език и им задават въпроси на умерен шопски.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".