METALLICA ще излъчат онлайн безплатно юбилейните си концерти от Сан Франциско

10 дек 2021, 09:29 ч. 2158 / 17 8
пред./следв.

   Американските метъл легенди METALLICA продължават да отбелязват своя 40-и юбилей. След една седмица - на 17 и 19 декември (петък и неделя) - групата ще изнесе два специални концерта в Сан Франциско.

   В партньорство с "Amazon Music" събитията ще бъдат излъчени на живо онлайн на територията на целия свят и при това - напълно безплатно. Началният час не е от най-удобните за българските фенове, но няма и да се налага да прекарвате безсънни нощи. А само да станете по-рано сутринта. Концертите започват в 7:00 ч. българско време.

   В последствие видеозаписи от концертите ще бъдат добавени и в "The Coda Collection" и "Prime Video Channel" на "Amazon". За повече информация и подробности посетете този адрес.

 

metallica

още за:

Metallica


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fantomas 18.12.2021 18:10:23 отговори + 0 0
Искам на живо ГИГАНТИТЕ Faith No More и необятния Майк Патън ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иво 15.12.2021 00:59:08 отговори + 2 3
Още нещо, което забравих. Ние, бившите фенове, сме отмъстителни, понеже сме измамени. Няма как да се представяш за велика група, а след 1988 година............................ и досега да не можеш да направиш една обложка като хората. Толкова са жалки, толкова са зле, че дори не може да си купиш нашивка или фланелка на последните албуми. Тотална безпомощност. Тотална. Никой нормален човек не би приел това да са обложки на албуми. От 1990 г . и до днес - пълна трагедия. И то при стотиците милиони , които имат и при хилядите художници, които биха им нарисували нещо добро за дребни пари ....... или даже без пари. Смятай............... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иво 10.12.2021 21:47:26 отговори + 8 11
Ами, ние тия концерти/или тоя концерт/ сме го гледали и слушали стотици пъти. Няма как да тръпнем в очакване. Щяхме да тръпнем, ако имаше нещо ново- музикално, визуално и т.н. Предполагам пак ще е от същото- Джеймз ще е "йеи йеииии", Трухильо ще се придвижва по неговия си /не за тая група , а за Суисайдъл/начин, Кърк вече е визуално и като грим претенции, ще е като Лили Иванова, а Ларс ще си прави неговото- ще се поти, плези и изостава от темпото.........
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StratoBOB 10.12.2021 22:21:20 + 10 2
Несправедлив свят, казваш. Ти си съвършен и неизвестен. А те, всичко което си описал, но пък световно известни, богати и вдъхновили няколко поколения . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иво 10.12.2021 23:41:48 + 6 10
Аз пиша само от мое име де. Имай предвид, че съм първите четири албума са излизали и сме ги слушали почти веднага. Аз съм бил свидетел, колко са били добри, направо страхотни. Тогава имаше и концерти , които презаписвахме, но концертите на Металика тогава бяха доста слаби- много лоши за слушане, не можеха да спазват темпо, Джеимз квичеше доста зле.Металика бе групата- нищо друго не ти трябваше. После, Металика умря. После се родиха новите фенове на Металика. Мазната история на Металика започна в годината в която Металика умря- 1990. Тогава обаче имаше един плюс- започнаха да звучат много добре на концерти. Аз не съм нито богат нито известен, ама имам право на мнение. Новата Металика няма кой да вдъхнови. Металика умря с Клиф Бъртън и после инерцията бързо свърши. Това сега е напълно нова група, тя няма абсолютно нищо общо със старата. Не случайно не могат дори един солиден албум да създадат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 11.12.2021 21:16:47 + 4 0
А коя група на 40 години прави концерти, които не сме гледали и слушали стотици пъти? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 11.12.2021 22:48:59 + 7 4
Иво ,пий си хапчетата , комплексар ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иво 15.12.2021 00:51:16 + 0 3
https://www.youtube.com/watch?v=5c1ZhUE6xWA

Ето духът на Металика, без сегашната Металика.
Три момичета. Една китара само, е и един бас.
Сигурен съм, че Клиф би бил много доволен.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".