За пети пореден път в кариерата си MUSE стават номер 1 във Великобритания

15 юни 2015, 11:26 ч. 642 / 8 2
пред./следв.

   MUSE оглавиха британската класация за албуми с "Drones". Това е петият пореден запис на бандата, изкачил се до първото място във Великобритания. Преди "Drones" MUSE стават номер 1 на Острова с албумите "Absolution" (2003), "Black Holes & Revelations" (2006), "The Resistance" (2009) и "The 2nd Law" от 2012 Г.

   Седмият студиен албум на MUSE "Drones" излезе на 8 юни и бе предшестван от първия официален сингъл "Dead Inside", както и парчетата "Psycho", "Reapers", "The Handler" и "JFK + Defector", които бандата разкри постепенно преди дебюта на записа.

   Миналата седмица ви показахме видеоклипа към песента "Mercy" - втория официален сингъл от "Drones", а още в средата на март ви осведомихме за пълните подробности около последната творба на британците.

   Албумът "Drones" на MUSE е на музикалния пазар от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music International". В "iTunes" той може да бъде закупен на следния адрес: https://itunes.apple.com/bg/album/drones/id973555620

 

muse-2015-drones

още за:

Muse


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


застояла смегма 15.06.2015 15:08:15 отговори + 6 4
Светът отива на майната си и тази новина потвърждава това.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 15.06.2015 13:40:11 отговори + 4 8
Отвратително! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".