Чуйте новата песен на MACHINE HEAD - "Killers & Kings"

20 апр 2014, 19:48 ч. 232 / 3 4
пред./следв.

   Вчера, 19 април, по повод американския "Record Store Day", излезе 10-инчовия винилов сингъл на MACHINE HEAD "Killers & Kings". Изданието е с ограничев тираж, включва демо версия на заглавната песен и кавър на парчето на IGNITE "Our Darkest Days" като Б-страна и се предлага с четири различни обложки в два цвята, като от всеки вид се предлагат само по 1000 копия. По-долу може да чуете онлайн едноименната със сингъла песен "Killers & Kings".

   На 9 февруари MACHINE HEAD започнаха записите за предстоящия си албум в студиото на GREEN DAY в Оукланд, Калифорния. Изданието се очаква в края на 2014 г. чрез "Nuclear Blast Entertainment". Част от имената на песните, които ще включва бъдещият диск са:"Beneath The Silt", "Eyes Of The Dead", "Sail Into The Black", "How We Die" и "Night Of The Long Knives".

machine-head-killers-singles

machine-head-killers-and-kings

още за:

Machine Head


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ванко от Монтана 21.04.2014 11:55:28 отговори + 0 0
не е кой знае какво но е доста по добро от последният им албум.На моменти ми звучи като на песен която съм слушал вече.Нека да не изпадаме в суперлативи към групата преди да е излезнал целия албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mastodon_bg 20.04.2014 22:45:16 отговори + 0 0
Главорезачка, ха-ха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 20.04.2014 21:59:26 отговори + 0 0
Баси, кой би дал пари за подобно издание? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Любо 20.04.2014 21:40:38 отговори + 0 0
Фен съм на бандата, но това парче ми е някак слабичко Дано останалите изкъртят като последните 2 албума Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".