ABYSMATIC ще открият концерта на COMBICHRIST в София

15 юли 2019, 10:46 ч. 678 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Родната банда ABYSMATIC ще открие концерта на COMBICHRIST, тази сряда, 17 юли от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5.

В началото Abysmatic е хибриден музикален проект съчетаващ хип-хоп, електроника и хардкор пънк, създаден през 2008-ма година от Денис Ников - мултимедиен продуцент, познат ни от Fyeld, This Burning Day и хип-хоп лейбъла Illmate. Година по-късно е сформирана и групата, която до момента има два дългосвирещи и един мини албум. Наскоро издаденият албум на Abysmatic е доста по-индъстриъл и е ... на български език.

Програмата за вечерта ще е следната:

19:00 - Врати
19:30 - Abysmatic
20:40 – COMBICHRIST

От BGTSC декларират желанието за провеждане на събитието в приятна и безопасна за здравето среда. Концертът ще се проведе при познатите на феновете условия за комфорт и сигурност. Опасни предмети и неакредитирани лица с непрофесионална техника, пушене(във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител няма да бъдат допускани в клуба.

Не пропускайте унижожителното електро-индъстриъл метъл-хардкор дарк шоу на лидерите в този стил: COMBICHRIST и родните ABYSMATIC!

Билетите ще са вече в продажба онлайн [поръчай от тук] и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазини На Тъмно, дюкян Меломан, Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Билетите за това шоу бяха на промо-цена от 35 лева до 28 февруари, включително. От 1 март са на редовна цена от 40 лева, а в случай на останали в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 50 лева.
*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - пътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои обявяването на допълнителна информация!
Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

Събитието е 18+

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".