AMON AMARTH представят видеоклипа "Heidrun", както и ремикс на песента с кози "вокали"

4 авг 2023, 08:07 ч. 1015 / 8 4
пред./следв.

   Гостувалите за пореден път в България в края на юни в рамките на концертната поредица "Sofia Solid 2023" AMON AMARTH пуснаха видеоклип към една от песните в последния си албум "The Great Heathen Army" - "Heidrun".

   Може да го гледате по-долу. Композицията е посветена на едно от съществата в Скандинавската митология - коза, която живее на покрива на Валхала, а с млякото ѝ, в което има и мед, се изхранват воините преминали в Отвъдното.

   Заедно с видеото излиза и дигитално EP, в което има няколко версии на парчето "Heidrun". Една от тях е особено нестандартна. Това е ремикс на песента с автентични кози "вокали". Може да чуете как звучи мелодичен дет метъл с кози припявания по-долу.

 



amon amarth

още за:

Amon Amarth


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Borgob 26.08.2023 00:57:27 отговори + 0 0
Едно време бяха интересни. Сега някакъв все едно Manowar Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Скучно 5.08.2023 10:20:59 отговори + 0 2
Навлезли в коловоза на еднообразието... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГъзтаГора 4.08.2023 09:33:06 отговори + 4 0
Май кучетата на AleStorm им се получиха по-добре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Меееее 4.08.2023 08:37:31 отговори + 4 3
Мееее мее ме ме ме меееееееееееееееееее меееееее меееееееее Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".