AMON AMARTH взимат Jocke Wallgren за постоянен барабанист

1 окт 2016, 03:02 ч. 1047 / 4 2
пред./следв.

   Както вече ви съобщихме, в края на март AMON AMARTH обявиха, че за предстоящите си турнета ще се възползват от услугите на барабаниста Jocke Wallgren (OCTOBER TIDE, VALKYRJA). Сега Wallgren става постоянен член на групата и ще се изяви пред българската публика на 3 декември, когато AMON AMARTH ще изнесат концерт със съпорт GRAND MAGUS, в зала "Христо Ботев" в София (поръчай билет онлайн).

   AMON AMARTH се разделиха с ударника Fredrik Andersson през март 2015 г. и досега нямаха постоянен барабанист. Новият албум на групата "Jomsviking" е записан с Tobias Gustafsson (VOMITORY).

 

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Излагация 1.10.2016 10:07:54 отговори + 4 1
Явно, че групата много го е закъсала щом го взимат за постоянно. Толкова ли няма някой по-класен барабанист? Гледал съм го на живо с Valkyrja и с October Tide и е много зле! Ритъма му е непостоянен и създава бъркотия на някои от парчетата. Представям си как се кефя на Guardians of Asgaard и той излиза от ритъм, както го прави редовно на Madness Redeemer и ще ми скапе настроението за целия концерт.
Както обявиха Dark Funeral май ще пропусна викингите този път!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gafus 1.10.2016 08:21:13 отговори + 4 1
не ме кефи,басовите му хич ги няма и бие по-бързо отколкото трябва на някой парчета,които трябва да звучат тежко и бавно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".