AVANTASIA и MYRATH са първите две групи за "Kavarna Rock Fest 2016"

22 апр 2016, 10:33 ч. 7632 / 10 100
пред./следв.

   Току-що в ефира на радио "Z-Rock" кметът на Каварна г-жа Нина Ставрева съобщи имената на първите две банди за тазгодишното издание на "Kavarna Rock Fest". Това са AVANTASIA и тунизийците MYRATH. Бандата на Tobias Sammet ще бъде хедлайнър на 3 юли. Както знаете, от 2016 г. събитието ще бъде отново организирано от "Loud Concerts". За име на фестивала се връща и пълното "Kavarna Rock Fest", докато в последните няколко години наименованието бе само "Kavarna Rock". Датите са 2 и 3 юли, а мястото - повече от добре познатият стадион "Калиакра" в Каварна. От понеделник, 25 април, започва продажба на билетите в мрежата на "Eventim" на цена 55 лв за един ден и 99 лв. за двата дни.

  В други новини на 30 юни срещу 1 юли на Камен Бряг "Джулай морнинг" ще бъде посрещната с родната банда JEREMY?.

 

  Следва официалното прес-съобщение на организаторите:

Loud Concerts и община Каварна ще зарадват феновете на тежката музика с фестивала Каварна Рок Фест 2016, който ще се проведе на 2 и 3 юли. Avantasia и Myrath са първите потвърдени банди от плеядата музиканти, които ще забият през двата фестивални дни.
Билетите влизат в продажба от понеделник, 25 април, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Техномаркет, Технополис. Цената на билет за един ден е 55 лв., а за двата фестивални дни – 99 лева. Седмица преди феста стойността им ще се повиши съответно на 65 лв.за ден и 109 лв.за двeте вечери.

Титаничните Avantasia ще гостуват за пръв път в България и ще оглавят втората вечер (3 юли) на фестивала с двучасово шоу. Това е безспорно най-важния и голям рок опера феномен на нашето съвремие. В Каварна Tobias Sammet и компания ще представят както стари композиции, така и такива от издадения в началото на тази година успешен албум “Ghostlights”.
От създаването на проекта през 2000 година досега, амбициозният, харизматичен музикант, композитор и автор на песни Tobias Sammet успява да сътвори фантастични, магически, паралелни светове с всеки един албум с марката Avantasia.
Вокалистът, познат също така като водеща фигура в пауър метъл бандата Edguy, е безспорно един от най-успешните музиканти от Германия през последните десетилетия. Tobias Sammet е вече в рок историята с над 3 милиона продадените албума и хиляди концерти в над 40 страни по света.
Както и в предишните продукции на Avantasia, в актуалната “Ghostlights” изобилства от известни гост музиканти: Geoff Tate (Queensryche), Dee Snider (Twisted Sister), Marco Hietala (Nightwish), Sharon Den Adel (Within Temptation), Michael Kiske (Unisonic, ex-Helloween) и много други. Световното турне тази година в подкрепа на албума, което стартира през март, е изключително успешно и голяма част от датите са напълно разпродадени. Това е най-мащабното обиколка досега в историята на групата.

Преди Avantasia на 3 юли на феста ще свири метъл бандата Myrath, която през последните години си спечели достойно място в международните рок/метъл среди. Новият им албум “Legacy” е приет радушно от критиката и феновете. Първите години след създаването си, Myrath свирят основно метъл кавъри, но впоследствие залагат на свой собствен стил – прогресив пауър метъл, който смесва традиционна тунизийска музика с метъл и балансира арабските и западни елементи по неповторим начин. Ориенталският метъл привлича вниманието на феновете на тежката музика и им осигурява място като подгряващи на банди като Dream Theater, Him, WASP, Tarja и др.

Очаквайте съвсем скоро още новини около фестивала и бандите, които ще направят лятото в Каварна още по-горещо!

 

 

 



Коментари   (100)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


............. 6.05.2016 16:14:04 отговори + 3 1
Ей сега за сефте ги чух Myrath и се изненадах от парчето им Believer... Комбинацията между метъл и ориенталска музика е забележителна. Пеенето на вокалиста малко ми напомня това на Дейвид Дрейман, но това си е мое мнение. Ще се радвам да ги видя преди Avantasia. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ВУДУ ПИПЪЛА 27.04.2016 17:22:23 отговори + 6 1
Само за MYRATH ще дам 50 кинта... Това е група,която си струва да се види. Определено не е за всеки, по простата причина,че не е елементарна елеческа музика и изисква малко разбиране. Ориента няма нищо общо с чалгата. Това,че тук на Балканите сме я обърнали на "щракам си със пръсти" е дръг въпрос. Сигурен съм,че MYRATH ще са най-противоречивия участник на феста,но за феновете като мен е повече от страхотно,че ще ги видим на българка земя Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Angel_ with_ white_ wings 27.04.2016 15:51:05 отговори + 1 1
Ами той Jorn Lande да вземе да си остане в Бг след участието с Кикимора на 25.06. от Шкорпиловци право на Kavarna Fest-a :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

David Draiman 25.04.2016 16:52:13 отговори + 3 4
Искаме DISTURBED!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ще сбъднете много мечти.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 25.04.2016 09:16:25 отговори + 5 1
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
THERION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Предложих скромно да се обадят на Therion, те пък точно с тях явно са преговаряли
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


чичо Харалампи 25.04.2016 08:38:07 отговори + 3 1
А вече обявиха е Therion като част от фестивала. Това вече е отлична новина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 24.04.2016 19:52:56 отговори + 6 2
Най-после и аз чух Myrath. От една страна музиката ми харесва по странен начин (далеч от "чалгичка с китари"), а от друга - не си падам толкова по вокала. Не знам защо си мисля за "Принцът на Персия". Ако от Дисни решат направят игрален филм и по Аладин... това е групата (а аз оставам неутрален)

Нека напомня, че не Нина Ставрера организира събитието и не тя решава кои ще са групите в него. Ще се изненадам, ако и догодина има рок/метъл фест в Каварна - но май тази година ще има война на фестовете. В очакване на останалите групи и дума от Цонко!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 24.04.2016 19:58:59 + 11 4
Връщам думите си назад - Myrath са страхотна група и откъм музика, и откъм вокали. Глътка свеж въздух в сравнение с повечето неща Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zззз 24.04.2016 13:02:37 отговори + 13 11
Непредубен пробвах тунизийската група и от 3 песни установих, че е скандално мазен кючек. Ако за феновете в западна Европа това е нещо интересно и могат да го нарекат етно и пр, то за нас няма никакво съмнение, че е чалгичка с китари. Видях също, че по концертите са появяват кючекчийки на сцената да увеличат зрелището. Признавам си не съм достатъчно широко скроен да приема това. Очаквам на фестивала доста голям и заслужен хейт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Orphaned Land 24.04.2016 15:30:54 + 9 6
Хейтът е постоянна велична, а хейтърите са едни и същи . Характерното за тях е, че са малко, но в мрежата се полодят като тролове. Наяве са едни свити и просмукани от малоценност - по-тихи от водата, не създават роблеми Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Санд 24.04.2016 19:41:32 + 5 2
И аз за сефте чух Myrath след като ги обявиха. Голям фен съм на Orphaned Land, също и на Arkan, но тяхното е метъл с етно елементи, докато Myrath бих определил като етно с метъл елементи. Не ми допадна, но определено бих го нарекъл интересно и ще ми е любопитно да го видя на живо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пипи Дългото Чорапче 26.04.2016 18:35:57 + 1 1
Zззз - МНОООООГО ТОЧНО КАЗАНО \m// Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мишо 24.04.2016 11:04:43 отговори + 6 3
"Бащата" на рок музиката няма ли да напише нещо за тази новина във фейсбук или само хейтът му е на сърцето? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бири-мири 23.04.2016 19:48:18 отговори + 6 7
Ko??? Не! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Раптор 23.04.2016 17:32:36 отговори + 16 6
Чудя се сериозно какви са в реалния живот разни пишещи идиотщини олигофрени.
AVANTASIA не можела да е хедлайнър видиш ли, 55/65 лева им били много ...
Който смята, че AVANTASIA не стават за хедлайнър, може да ми направи като вятъра ...
А за многото 65 лева- абе идиотчета- знаете ли какво е 1986 да изръсиш 50 лева (това си бяха пари!) за оригинална плоча или 60 за оригинална тениска на някакъв на черно???
Никога няма да узнаете и все ще ви е много- жалка история.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 24.04.2016 09:14:51 + 3 6
Слеър-е, просто мега много се кефим на Avantasia. Ще платим и повече, за да ги гледаме на живо и верно подскачаме от радост, че ще идват, защото ще го направят за пръв път, групата се състои от страхотни разнообразни музиканти. А това, че ти имаш някакъв проблем с "чалмите", нас не ни засяга. Айде със здраве и си мисли, че имаш себеувашение, ако това ти помага да спиш по-добре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 24.04.2016 15:11:54 + 2 1
Е добре ама защо на мене пишеш? Аз проблем с MYRATH никакъв нямам и много даже ме кефят групи като тях използващи собствените си традиции. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 25.04.2016 09:05:17 + 2 1
Рапторе, не пиша на теб, а на един тип Slayer, който беше писал коментар под твоя. Явно вече е изтрит. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

XAXO 23.04.2016 14:55:00 отговори + 4 3
Още,още... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Там сме с тайфата 23.04.2016 12:56:10 отговори + 9 0
Между другото, ако погледнете страничката ми ще видите, че цял месец юли съм свободен. Смятах да ходя на море и ако ми осигурите 2-3 гилотини, една бесилка и няколко усмирителни ризи, може да съчетаем полезното с приятното. Таля-ля-ля.. I'll bite your face off..тра-ля-ля Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Doro 23.04.2016 13:10:16 + 9 5
Двамата с Кинг Даймънс сте свободни, съьо и уасп. Яко кръв ще се лее. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 23.04.2016 18:04:40 + 7 0
Гледам ти страницата всеки божи ден и се моля на ДИО да се домъкнеш. Язък, че най-близо ще си чак в Любляна. Искам те за хедлайнер на 2ри юли! House of fire! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 22.04.2016 21:53:40 отговори + 17 13
ДОЖИВЯЯЯЯЯЯХХХХХ!!!!!! АВАНТЕЙШАААААААААААА!!!!!! В България- държавата на непробиваемите дълбоко виолетово- дъгесто- змийски фенове се случва нещо страхотно...настоящето победи дълбокото хипи минало, мирищещите чорапи, и мазните коси!
Хвала на промоутърите и на кмета г-жа Нина Ставрева, дето я плюеха тук из форумите като за световно!
За Мират- нямам думи просто! Страхотна банда!!! А, на всички БГ разбирачи които дръзнаха да изрекат скверни слова срещу Мират наричайки ги фесове, ислямисти и ориент метъл мога да им кажа следното - много сте изостанали, приятели. Засрамете се. Така не се говори. Пълното отрицание и охрачване са типично български черти, които са...гнусни! Това не е мнения, а падение... Европейци.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 22.04.2016 23:08:43 + 9 9
И защото сте толкова невероятно отворен, Мистър Българин, ще Ви кажа, че относно правописа имате не 2 а 0! Явно, и Вие като много от Вашата "Каста" знаете само едно- да обиждате. Но, това е една такава типична черта- черта на хора, които са безумно изостанали във всяко отношение към всички и всичко. Моля Ви най- настоятелно, отворете си Гугъл и потърсете изписването на думите СМЪРТ и СМЪРТТА. Няма да Ви занимавам повече, само ще Ви напиша следното, пък Вие си го проверете:
Думата СМЪРТ е съществително от женски род. Надявам се, знаете какво е съществително име и на кои въпроси отговаря...
В единствено число е СМЪРТ а, членувано е СМЪРТТА.
В множествено число е СМЪРТИ
А, членувано е СМЪРТИТЕ.
Надявам се също и, че знаете какво е множествено число и членуване...
Такааа....сега да преминем към втората част на Вашето Заяждане с мен:
Двойното ТТ в българския език.
Буквата Т става двойна при ЧЛЕНУВАНЕ НА СЪЩЕСТВИТЕЛНИТЕ ИМЕНА В ЖЕНСКИ РОД а именно:
Примери:
ПРОЛЕТ- ПРОЛЕТТА
ПРЕЛЕСТ- ПРЕЛЕСТТА
ПЛЪТ- ПЛЪТТА
ВЕСТ- ВЕСТТА
СТРАСТ- СТРАСТТА
МЛАДОСТ- МЛАДОСТТА
СЪВРЕМЕННОСТ- СЪВРЕМЕННОСТТА
Е, сполай Ви, Анална Фейо....
Надявам се, да съм Ви научил на нещо, ама като гледам....

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Борис 23.04.2016 00:35:14 + 14 1
Абе и аз като никога съм на едно мнение с теб относно Авантейша, ама защо винаги трябва да намесваш манталитета на българина и то по начина, по който го изкривява твоята призма? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

f-off 23.04.2016 13:57:13 + 9 1
И защо пък трябва да налагаш мнението си на някой? И защо пък си мислиш, че е най-точното, най-правилното и е едва ли не "върховна последна инстанция"?!?!? И как по-точно настоящето е "победило миналото?, с това че някакви фирма е довела на някакъв фест някакви групи, които тая кметица не е чувала и и е през фустата как ще се наричат те! За нея било важното да "продължи традицията" и бас ловя, че хал хабер си няма от това, което ще се свири... било то "ново и победоносно" или "нещо на чорапи", както наричаш уважително групи, без които тези твоите щяха да си чоплят носа в някой бар ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мишо 24.04.2016 11:07:48 + 7 0
Никога няма да забравя как Цонко ми звъня по телефона, за да ме разпитва кои са тия Сепултура и какво да говори пред медиите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Orphaned Land 22.04.2016 19:02:48 отговори + 8 3
https://www.youtube.com/watch?v=6Xop6t6B5Do Ех, как ще си паснат с MYRATH Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


да, ама не.. 22.04.2016 19:58:47 + 6 9
абсолютно си прав...., ориенталски ритми Ха Ха ,... разочарован съм , много тъпо.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Там сме с тайфата 23.04.2016 12:37:25 + 6 4
За всяка музика си има публика. Orphaned Land и MYRATH лично на мен много ми харесват и ако има подобни изпълнители, няма как да пропусна. Концерти да искаш, за всеки има по нещо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Скалата 22.04.2016 17:31:35 отговори + 1 2
А тези който имат Билет от промоционалните 70лв ще трябва ли да до плащаме когато сменяме билета. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 22.04.2016 17:40:14 + 10 1
Този пък пише билет с главна буква. Боже, колко мъка има по този свят... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 22.04.2016 17:57:51 + 3 2
Браво научи го да пише Билет. Сега използвай великия си мозък да оправиш проблема с билетите от 70лв. Защото ако не върнат парите ще си бъде един вид изнудване.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 22.04.2016 18:02:10 + 5 3
Велик или не - поне имам мозък за разлика от тебе. Проблем с билетите от 70 лв. аз нямам, защото нямам такъв билет Този проблем е между притежателите на такива билети и тези, от които са ги купили. Аз не се намирам на нито една от двете страни, нито по средата, нито никъде в тази картинка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 22.04.2016 18:59:17 + 12 3
Като нямаш проблем защо си вреш носа, аз и още много хора имаме такива билети. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рут Колева 22.04.2016 17:04:33 отговори + 16 12
Това е дъното. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aбв 22.04.2016 15:58:55 отговори + 20 18
E*ем ти хедЛАЙНЕРа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 22.04.2016 18:42:37 + 4 6
Какво му е ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

абв 22.04.2016 19:16:29 + 11 15
Aко някой смята че Avantasia може да са headliner на фестивал някъде другаде в Европа освен България,Македония,Косово или Албания е завършен идиот.
А за тези 65 лева в деня на фестивала просто няма нужда от коментар.
Виж ако дадат и по някоя чалма или бурка за концерта на ислямистите може.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Борис 22.04.2016 19:46:36 + 14 3
Ами може да излиза, че съм завършен идиот, но мисля, че Avantasia бяха хедлайнер на Вакен 2014-та. Освен това мисля, че тази година са хедлайнери на Tuska Open Air във Финландия, Sweden Rock, Rockharz в Германия. И даже не мисля, а знам. Знам и че не съм аз завършеният идиот. Знам също така кой е. Ако абв много се интересува, ще му кажа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 22.04.2016 21:06:54 + 9 4
Много си прост Баце ! Avantasia е супер група и аз съм толкова приятно изненадан, че ще дойдат в България и ще мога да ги гледам на живо , че направо не мога да повярвам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

f-off 22.04.2016 22:07:26 + 5 7
Те хубаво ще идват в България, хубаво ще ги гледате, ама....както вече казаха по-горе ...еб*м ти хедлайнера, и то на втория ден от феста ...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 22.04.2016 23:44:25 + 9 2
Задача за домашно. Програмата от кой косово-македоно-албански фест е това и от коя година? За подсказка можеш да ползваш, че вече е отговорено из тези коментари. А от мен с пожелание някой ден да събереш пари и самочувствие и да го посетиш!

19:00 - 20:15 AMON AMARTH
20:30 - 21:45 MEGADETH
22:00 - 00:00 AVANTASIA
00:15 - 01:30 KREATOR
01:35 - 01:40 PROMOTERS FAREWELL & THANKS
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нищото 22.04.2016 15:53:19 отговори + 12 1
А палатков лагер ще има ли и къде ще бъде?
А, и колко ще струва
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пипи Дългото Чорапче 22.04.2016 14:51:32 отговори + 8 6
Засега ПАС. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


да, ама не.. 22.04.2016 14:28:23 отговори + 11 23
Таркан спокойно може да подгрее тунизийците MYRATH D) ,.. къде остана истинския рок? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мишо 24.04.2016 11:10:36 + 2 0
Стигнал е до 1986 г. до стрелбището за картички на Дийп Пърпъл и Скорпиънс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Opethio 22.04.2016 14:05:23 отговори + 7 12
MIRATH... сбъдната мечта! Страхотен избор! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 22.04.2016 16:02:33 + 16 1
Като ти е сбъдната мечта поне да беше се научил как се пише името на групата правилно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Opethio 23.04.2016 13:44:59 + 3 2
Тест за бастуни... бях сигурен,че ще се намери поне един дето ще се изкаже по въпроса Няма да се оправдавам... бързината не прощава,а като гледам глупостта също Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MAD MAX 22.04.2016 13:58:19 отговори + 25 10
Злобарите, които не искаха да има фест в Каварна влезли да цъкат минуси. Смешни сте.
Изобщо не ми дреме кой организира феста,. Идеята е да има яки групи и рокаджиите да се кефим. Ако има фестове и на други места - още по-добре.
Заврете си злобата отзад!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Doro 22.04.2016 14:18:02 + 18 9
Какво ли обвинение ще скалъпи опозицията? Че няма БТР и Кикимора? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мартин шумния 22.04.2016 16:15:39 + 10 1
Охоооооо. Колко парички ще взема охооооо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

рокаджия 22.04.2016 17:05:44 + 5 4
Че то на каварна имало ли е някога рокаджии? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 22.04.2016 17:25:40 + 11 2
Казва се "в Каварна". Само селянчетат ходите "на" града, а не в него. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MAD MAX 22.04.2016 13:50:20 отговори + 6 5
Айде сега и Innerwish за първия ден, с хедлайнер IRON MAIDEN. Тогава са наблизо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gapstar[13] 22.04.2016 15:58:33 + 8 1
Ако познаеш за Innerwish, ще те открия и лично ще се заема да те черпя бира, колкото успееш да изпиеш!!! )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

елек 22.04.2016 13:47:52 отговори + 7 6
А Ше има ли ДЕТ, Еднодневни билети и кой ще поТгрява? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


елек 2 22.04.2016 15:41:49 + 9 2
а ще има ли блечец малко така? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дедо 22.04.2016 13:47:16 отговори + 14 2
Сега като обявят Black Sabbath и King Diamond за другия ден и феста ще се разпродаде за месец. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зиги 22.04.2016 14:08:16 + 9 9
На 2 юли Сабат са в Краков, Полша. Как ги виждаш в същия ден да свирят хем в този прекрасен град, хем в кочината Каварна? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Там сме с тайфата 22.04.2016 13:34:39 отговори + 16 4
Това вече е нещо друго.Фест с актуални групи. Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 22.04.2016 12:47:08 отговори + 21 7
Новината е напълно прекрасна, впрочем. Myrath са страхотни. Това е факт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Елена Кучкова 22.04.2016 12:41:31 отговори + 16 2
A, дано поканят сега и Ричи за хедлайнер на първата вечер и ще бъде супер. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1234 22.04.2016 12:27:14 отговори + 15 4
Чудесна новина!!! Ще идем и тази година до Каварна.Частито на всички фенове Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Скалата 22.04.2016 12:17:46 отговори + 8 24
И тва ще да е хедшаинер, майко мила.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MAD MAX 22.04.2016 11:59:36 отговори + 8 4
Супер начало. Искам и InnerWish. Гърците къртят! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 22.04.2016 11:58:59 отговори + 21 4
Аааа, баси кефа! Myrath са уникална банда и дори само заради тях щях да отида. Дебна ги от години, но досега никъде на подходящо място не успях да ги хвана. Последният им албум е убиец!
Avantasia ги гледахме преди няколко седмици в Будапеща, след това ще ги гледаме в Чехия на Мастърса, така че след 16 години чакане за live тая година три пъти за три месеца
Оправи ми деня тая новина, който хич не беше започнал добре!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Maznislav 22.04.2016 11:58:44 отговори + 14 7
Само заради Myrath бих отишъл Уникална банда извън клишетата на DT и всякакви застаряващи "виртуози". Музиката им е истинско ориенталско съвършенство Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нищото 22.04.2016 12:02:42 + 16 4
Влече Ви Ориента
Разни хора - разни идеали
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dreamer 22.04.2016 11:22:14 отговори + 13 3
Чудесно начало! Чакаме още такива новини за този фест :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Стефанов 22.04.2016 11:21:43 отговори + 15 5
Това, че от 18 коментара само два са споменали Myrath (като единия дори е неуспешен опит за остроумничене), е... разочароващо. А Myrath са яко кашер, струва си да се видят. Силно се изкушавам да посетя феста, но да видим и останалите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нищото 22.04.2016 11:43:58 + 16 1
EMyrath са по-скоро халал, отколкото кашер
Ама то дали Северна африка или Близкия изток - все тая
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефанов 22.04.2016 12:16:20 + 5 1
Нищото 1:0 Стефанов

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нищото 22.04.2016 12:18:26 + 2 2
не ми се връзвай - майтап си правя Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Браво Раптор!! 22.04.2016 11:15:57 отговори + 12 3
AAAaaaaaaaaaaaaa AVANTASIA!!!! Чакаме ги от толкова много време! Хайде сега и пълен концерт на Edguy и направоооо. А на РапторЧО искам да му ударя милиони плюсове на вкуса !! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 22.04.2016 11:12:08 отговори + 13 7
Добре е организатора да обърне внимание, че THERION нямат участия през юли и от 5 години не са били в България ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 25.04.2016 09:04:33 + 2 0
чу те ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 22.04.2016 11:09:54 отговори + 9 3
Ronnie Atkins от PRETTY MAIDS!!!!! Супер!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Без мен 22.04.2016 11:05:49 отговори + 10 16
На това му се викат евтини билети
За два дни: 110 лв билет + пътни + храна + спане + кърканe = 500 лева!
Бонус за 1 юли: Гейчетата и допълнителни разходи за спане, храна и къркане
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


СЕ тая с или без тебе 22.04.2016 13:20:56 + 16 4
Билетът за два дни е 100 лв., за един 55 лв. Какво повече искаш. При положение, че ще има още групи. Ебати сметката измъдри. Ма, нали требе да си търсим поводи без повод. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mni 22.04.2016 15:44:36 + 4 1
Еми, стой си, където и да се намираш... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 22.04.2016 16:11:46 + 5 1
Мани го, то нема пари да се усмихне. Ще минем и без него. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Добре де 22.04.2016 11:02:28 отговори + 13 1
К'во правим с билетите купени на зелено. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Филипов 22.04.2016 11:40:43 + 11 0
Влизаш си като пич. На тях си пише място и дата на събитието.
А ако желаеш можеш и да ги върнеш, беше обявено.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RJD 22.04.2016 12:04:14 + 8 0
Ставрева каза по з-рок, че ще важат след презаверка в Eventim. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 22.04.2016 10:57:44 отговори + 13 5
Eeeееее AVANTASIA у нас???? Ще се ходи!!!!!!!!!!!!!!!! (МYRATH са интересна група: https://www.youtube.com/watch?v=z2lztdrfrcw ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Санд 22.04.2016 10:56:12 отговори + 14 4
Много силно попадение!! Avantasia определено ще привлече хора. Бих ги гледал с кеф, но вероятно ще пропусна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

птеродактил с ориз 22.04.2016 10:54:38 отговори + 24 4
Те ти Цонко, Спасовден!
Не, честно - предвид кризата с организатора, клепането с кал и всякакви идиотизми от комуноиден характер, не очаквах да успеят да докарат Авантазия!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Doro 22.04.2016 10:51:11 отговори + 12 12
Дано Цонковите цигани все още да продават покани за фест0. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


............. 22.04.2016 10:49:30 отговори + 20 4
БОГОВЕТЕ МЕ ЧУХА!!! Най-накрая! AVANTASIA!!! The Scarecrow и Promides land на живо!!! Oh yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Елена Кучкова 22.04.2016 10:43:31 отговори + 18 18
Тези тунизийците, да не са бежанци хванати случайно у нас? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 22.04.2016 10:42:57 отговори + 22 1
Чакам нещо по-твърдо, въпреки че Авантазия ли се харно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пустиняк 22.04.2016 10:42:55 отговори + 25 2
Avantasia съм ги гледал на Wacken....страхотно шоу и мултимедия...дано и тук е така Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 22.04.2016 10:42:54 отговори + 17 6
Тъкмо се надявах тази година да са слаби групите, защото съм възпрепятстван и няма да мога да присъствам и то какво стана...Avantasia - не е честно, дори и не съм си мечтал да дойдат скоро в България... Ще бъде убийствено яко, дори само те са достатъчни за този фест...Еххх, дано дойдат скоро пак Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Нищото 22.04.2016 10:41:36 отговори + 11 5
Засега без интерес!
А и кишата, сушата и международното положение
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kavarna Died 22.04.2016 10:37:07 отговори + 16 26
Трагедия......... 100 лева за ТЕЗИ?! ................... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пустиняк 22.04.2016 10:52:37 + 8 11
е , чакай де....ще има и други групи...само да не са некви дедовци Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Doro 22.04.2016 10:34:40 отговори + 32 8
Отивам за Авантейша!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".