Българските фенове с шанс да посетят фестивала "Glastonbury"

25 май 2011, 13:41 ч. 296 / 9 7
пред./следв.
От днес българите имат уникален шанс да спечелят пропуск за един от най-големите музикални фестивали в Европа – "Glastonbury" и да чуят на живо хeдлайнърите U2, COLDPLAY и Beyonce, както и още близо 500 култови изпълнители. От днес "Glastonbuty" е сред събитията в онлайн играта "Tuborg Green Pass" и феновете ще имат броени дни да се регистрират, за да бъдат включени в лотария за билет. Регистрацията за "Glastonbury" ще е активна до 30 май на http://tuborg.bg/#/green-pass/. Печелившият ще бъде изтеглен на 31 май и ще има само няколко часа да потвърди пътуването си и да посочи свой приятел, с който да сподели изживяването. Пропуските за фестивала "Glastonbury", който ще се проведe между 22-26 юни във Великобритания, ще бъдат поименни и няма да могат да се преотстъпват. Според изискванията, участниците в промоцията трябва да имат навършени 18 години. В допълнение към изключителния подарък, "Tuborg" ще осигури на късметлиите и безплатно пътуване и настаняване за фестивала. Победителят от играта на "Tuborg" и неговият придружител ще имат достъп до всички музикални събития, които ще се случват на над 50 сцени, разположени на близо 900 акра площ в легендарната долина на Авалон. Тази година се очаква фестивалът "Glastonbury" да събере над 150 000 посетители, а за тях организаторите са изградили дори специално "афтърпарти" градче.


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


НУУМ 26.05.2011 21:24:57 отговори + 0 0
не е бил интересен.
затва не е за всички.

аз бих си дала съцето, за да отида : D окей, де, пресилено казано, но просто искам да кажа, че аз бих отишла, ако ми се отдаде възможност (: просто всеки с вкуса си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Creech 25.05.2011 17:55:09 отговори + 0 0
Направо такива като " БГметълист" не ги разбирам.
Преди години спечелих от туборг ходене до Загреб плюс концерт на кайзер чийвс които тактично пропуснах, но пък видях Загреб и направо се влюбих в тоя град.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

YK 25.05.2011 15:41:12 отговори + 0 0
някой "металисти" са доста умни

иначе, да, феста не е интересен :Д
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Samael 25.05.2011 15:25:44 отговори + 0 0
а,Deep Purple и Whitesnake са най-големите метълисти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.05.2011 15:10:27 отговори + 0 0
Всичко друго е помия! - смешник Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ostrogoth 25.05.2011 15:02:21 отговори + 0 0
Ама то там сред групите нямаше ни класически метъл, ни каквито и да са метъл групи (ако изключим 1-2, за които не бих твърдял, че въобще са метъл де, ама някой може и да ги мисли за такива). Може и да съм пропуснал някоя група - ако е така ви моля да ми кажете :-)))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

БГметълист 25.05.2011 13:48:47 отговори + 0 1
На кой му пука за това фестче?
В България обичаме единствено класическия МЕТЪЛ на Manowar, Iron Maiden, Accept, Deep Purple, Whitesnake!
Всичко друго е помия!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".