Бившата жена на Phil Collins продава някои от златните му плочи по 100 долара

29 яну 2021, 06:46 ч. 756 / 1 2
пред./следв.

   Бившата съпруга на легендарния музикант Phil Collins - Orianne Cevey - предлага за продажба някои от златните плочи от колекцията му на търг с начални цени от само 100 долара.

   Двойката преживя тежък развод, последван от няколко съдебни спора за имущество, вкл. къща на стойност 40 млн. долара. Миналия октомври Cevey и новият ѝ съпруг са се съгласили да напуснат имота през настоящия месец. В резултат на това обаче в офертите на аукционната къща "Kodner Galleries" се появиха някои от златните плочи на Phil с цени по 100 щатски долара.

   Сред тях е албумът на Robert Plant от 1983 г. "The Principle of Moments". Collins има този златен сертификат, тъй като творбата е издадена от неговия лейбъл "Es Paranza". В офертата са включени и "разни награди на Phil Collins", чиито начални цени са също $100.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MetalHeadbanger 31.01.2021 17:47:41 отговори + 2 1
Тази явно е много глупава.Защото ако беше само алчна нямаше да ги продава така... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пил Хиподил Ракия 29.01.2021 17:04:12 отговори + 11 1
...Тъпа П**ка... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".