Официално е - Eloy Casagrande (екс-SEPULTURA) е новият барабанист на SLIPKNOT

30 апр 2024, 16:16 ч. 566 / 328 3
пред./следв.

   Слуховете се потвърдиха. SLIPKNOT привличат Eloy Casagrande като нов барабанист след раздялата с Jay Weinberg през ноември миналата година. Casagrande напусна SEPULTURA внезапно преди началото на прощалното им турне. Той вече изнесе първите си концерти с американците на 25 и 27 април, но досега самоличността му не бе официално разкрита.

   През 2024-а SLIPKNOT отбелязват своята 25-годишнина. Предстои да бъдат обявени още редица фестивални и др. концертни дати. Групата показа нова снимка в социалната мрежа "Instagram" с псевдоними/имена на осмина музиканти. Засега не се разкрива кой е настоящият клавирист на бандата.

 

Eloy Casagrande



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


CoreyT 2.05.2024 11:03:00 отговори + 0 0
Дано да е заради добра и стойностна музика...а не заради хонорари?!
А защо Джей го махнаха изобщо не знам, беше доста добре вписан в групата.
Да не говорим какъв коментар направи Джей след концерта в Пловдив!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чебишов 30.04.2024 20:08:26 отговори + 2 1
Мъката със Сепултура, няма как да се сравнява с доста по-големите хонорари за Слипнот. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 30.04.2024 16:37:08 отговори + 9 1
На 33 години. От отиващата си Sepultura във все още доста активните Slipknot. Трябва да е на седмото небе от щастие Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".