Чуйте новата песен на MORBID ANGEL "For No Master"

29 ное 2017, 20:27 ч. 871 / 7 11
пред./следв.

   Както знаете, MORBID ANGEL ще издадат новия си студиен албум "Kingdoms Disdained" на 1 декември. Материалът е записан с продуцента и бивш китарист на групата Erik Rutan. Това е първа творба на MORBID ANGEL с барабаниста Scott Fuller (ANNIHILATED, екс-ABYSMAL DAWN) и първа от 2003 г. насам с фронтмена Steve Tucker. Сега, чрез плейъра по-долу, може да слушате онлайн една от песните в бъдещия диск. Тя се казва "For No Master".

 

 

още за:

Morbid Angel


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


2987 30.11.2017 08:57:48 отговори + 4 2
Екстра е.Мачка!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

2000 30.11.2017 08:03:13 отговори + 3 4
Това ли чакахме 6 години ? Нито една добра и запомняща се песен , посредственост лъхаща от всеки риф . Удариха дъното дори по-лошо от Illud Divinum Insanus . Разочарованието ми е неописуемо ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HYPOHEAD 29.11.2017 23:54:04 отговори + 4 4
Каквото и да бяха издали Morbid Angel за завръщането си, покрай всичкия цирк, който го съпътства, беше обречено да бъде или Heretic 2, или каквото в крайна сметка се оказа - Illud Divinum Insanus. С други думи - тотално клиширан и скучен, но въпреки всичко носталгичен албум или неочаквано нов, експериментален и както се оказа, мразен албум. Първо едното, после другото за фолоу-ъп.
В случая така се завъртя монетата, че експеримента IDI излезе пръв. А актуалният албум си влиза точно в рамките на клишето "албум на MA със Стийв Тъкър"(Heretic). Носталгийка. Кръга е пълен.
Сега се надявам, че след като вече се освободиха от оковите на очакваното и след като си отдъхнат, че феновете още ги харесват покрай Kingdoms Disdained, ще им дойде музата да запишат нещо ново и наистина вдъхновено.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr.Gore 30.11.2017 09:13:40 + 4 2
Поне си е тяхно клише, не копират други. Според мен е доста добре. Истински Morbid Angel. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HYPOHEAD 30.11.2017 09:37:09 + 3 0
Вярно, клишето си е тяхно. Част от хората ще пуснат сълза, МА още са дет метъл. Каквото и да са издали в последните двадесет години обаче, бледнее пред качеството на нещата от първата половина на деветдесетте. Албум с такова качество ще ги извади от дупката. Дотогава феновете ще си останат разделени, а бандата няма да си върне позициите. Нуждата си остава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Харалампи 29.11.2017 22:32:28 отговори + 3 4
Неочаквано слаб албум. Не очаквах да продължат с електрониките, но очаквах доста повече. А какво се оказа в крайна смета? Едни еднообразни и скучни песни. А Стив Тъкър не е най-важния в бандата, друг е композитора. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ain't Like You 30.11.2017 10:02:36 + 1 1
Естествено, че не е най-важният. Но отдавана Трей не е единствен композитор – Стийв взима дейно участие в Gateways Тo Annihilation и Heretic. A пък индъстриъл забежките на Винсънт oт предходните години си личат много добре в Illud Divinum Insanus. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

2000 30.11.2017 15:01:27 + 1 2
Стийв има символично участие в писането на музиката и в Gateways, и в Heretic . Проверявай си информацията . А индъстриъл експериментите в Illud са колкото на Дейв , толкова и на Трей . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ain't Like You 30.11.2017 21:14:34 + 2 0
2000, извинявай, Morbid Angel са ме подвели с интервютата и CD-та си. Целта не е да им мерим п*шките в МА кой колко музика е написал. Всеки от музикантите има участие в писането на музика през последните годините, не само Трей. Дори Destructhor е имал самостоятелни песни в IDI. По-важното е, че комбинацията Трей / Тъкър прави дет метъл, за разлика от състав 2011. Но за теб това надали има голямо значение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

2000 1.12.2017 07:34:53 + 2 0
Още в Domination Eric Rutan имаше няколко песни . Тази тенденция не е последните години , пак ти е грешна информацията . Това обаче не означава, че композира наравно с Trey . Аз лично предпочитам качествената музика и това, че новияталбум е Death Metal , не ми е достатъчно . В Illud половината песни също бяха Death Metal , добри ли бяха според теб ? Не можеш да не признаеш , че бяха крайно посредствени. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ain't Like You 29.11.2017 22:01:20 отговори + 7 4
Еми тва е - Steve Тucker се върна и нещата си дойдоха на мястото. Определено правилният човек за тая банда и го доказва по безспорен начин. Точно това трябваше да бъде албумът на завръщането от 2011 – стегнат, брутален, без излишни експерименти (дори без инструментали!) Само обложката можеше да я барнат повече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".