Чуйте цялото дебютно EP на FEEDBACKER

20 сеп 2016, 07:07 ч. 651 / 10 5
пред./следв.

   Софийското "нойз рок" дуо FEEDBACKER ще издаде едноименното си дебютно EP утре, 21 септември, чрез българския независим лейбъл "Kontingent Records" във формат аудиокасета и CD. Мини-албумът е записан и продуциран от Михаил Славов, познат още като китарист на KING OF SORROW и EXPECTATIONS. Първият концерт на FEEDBACKER у нас ще бъде в деня на премиерата в клуб "Mixtape 5", София, заедно с TRYSTH, LEAVER и Иван Шопов (познат още като Cooh и Balkansky). Чуйте "Feedbacker" по-долу:

 

 

още за:

Feedbacker


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


саво 20.09.2016 13:34:08 отговори + 0 0
Пичове, демозаписът има други цели. Две-три песни на издание е за друг пазар, по-фаст фууд. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!!! 20.09.2016 12:21:20 отговори + 4 0
Готини са парчетата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бг юнг 20.09.2016 08:17:47 отговори + 0 10
Стана модерно у нас да се дебютира с клип или ЕП - БГ компромисът между липсата на средства и жаждата за себеутвърждаване. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

глад 20.09.2016 10:30:47 + 8 0
Това е стандартен начин на работа по целия свят, стана модерно в БГ хора, които не разбират как работи музикалния свят да коментират. Придържайте се към гледането на футбол и коментарите в спортал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бг плюнк 20.09.2016 12:39:45 + 2 0
С DVD ли трябва да дебютират или с двойна плоча? По принцип от около 40 години е модерно да се дебютира с демо. А дължината на записа, в случая, няма нищо общо с наличие или липса на средства, защото в bandcamp-а на групата лесно може да се прочете, че продукцията е DIY.



Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".