Corey Taylor отмени северноамериканското си турне заради психически и физически проблеми

7 яну 2024, 12:57 ч. 1311 / 11 4
пред./следв.

   Фронтменът на SLIPKNOT и STONE SOUR Corey Taylor съобщи, че е взел трудното решение да отмени предстоящото си турне в Северна Америка, което трябваше да се състои през февруари и март.

   Музикантът посочва психически и физически проблеми като причина и споделя, че е стигнал до срив, след който би навредил и на себе си, и на семейството си, ако продължи. Той се извинява на феновете и гарантира, че всички, които са купили билети или ВИП пакети за някое шоу ще получат обратно съответната сума.

   Corey казва и че взима мерки, за да се възстанови, и се надява скоро отново да се срещне на живо с почитателите си.

 

corey taylor

още за:

Corey Taylor


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Кондьо 8.01.2024 15:12:48 отговори + 2 0
Гледах едно негово интервю преди време, в което той си каза, че всичко го боли. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 8.01.2024 14:25:20 отговори + 5 2
Колко много? Той съвсем скоро стана на 50 години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CoreyT 8.01.2024 14:09:59 отговори + 3 0
Трябва да се стегне...Има още много път да извърви. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tory Caylor 8.01.2024 09:51:41 отговори + 4 1
Талантлив е много, но си е откачен друсалник. Винаги вървят заедно. Късмет! Ще се стегне.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".