CREMATORY ще изпълнят най-големите си хитове в София

23 сеп 2008, 17:36 ч. 266 / 9 11
пред./следв.
Организаторите на концерта на CREMATORY в София (27 септември, з. "Христо Ботев") разпространиха следното съобщение по повод предстоящото събитие:

   CREMATORY ще изпълнят най-големите си хитове в София
   Немската готик метъл банда ще обиколи столичните рок клубове

   Заветният ден, в който немските готик метъли CREMATORY ще забият за първи път на българска земя стремително наближава – от деня на шоуто 27 септември в зала "Христо Ботев" ни делят броени дни! През това време стана ясно, че освен парчета от последния си албум "Pray", музикантите ще изпълнят пред българска публика големи свои класики като "Greed", "Tears of Time" , "Shadows of Mine" и др.
   CREMATORY ще пристигнат в България още в петък, ден преди концерта заедно с технически екип от 12 души, двете деца на съпрузите от CREMATORY Markus Jullich(барабани) и Katrin Jullich (клавири) и тяхната бавачка.
   Групата е сериозно решена да събере колкото се може повече впечатления от България при първата си визита у нас. В програмата им е предвидено посещение на известни столични рок клубове, както и дневна обиколка на София.

   HYPERBOREA, една от най-популярните български дет метъл банди, подгрявала VADER и OBITUARY, усилено се готви за предстоящия си съпорт на хедлайнърите CREMATORY. След драматични промени в състава на групата, HYPERBOREA се завръщат с новия си барабанист Сашо (PRIMITIVE ANGEL GOSPODEN) и китариста Ники (PROGRESSION). В деня на шоуто те ще изсвирят за първи път на голяма сцена новото си парче "Age of Hipocrisy". Освен това, бандата сериозно работи върху още две нови свои песни.
   THE REVENGE PROJECT, които ще пристигнат за съпорт на CREMATORY чак от родния си Бургас, могат да се похвалят с доста концертни изяви напоследък, между които фестивалите "East Noise Attack IV" и "SPIRIT of Bourgas", концертът на NILE, GRAVE и BELPHEGOR и др.


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


grigg 24.09.2008 23:28:16 отговори + 0 0
дочух,че ще има афтърпарти в Строежа или Маската Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bateharo 24.09.2008 09:44:09 отговори + 0 0
THE REVENGE PROJECT и HYPERBOREA са едни от малкото активни банди,пък и свирят прилично.
Те имат интересни и неща,както и песни,които ще представят за 1ви път наживо.
И въпреки,че стилово са различни от хедлайнерите ще дадат по-различен и екстремен нюанс на концерта.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.09.2008 09:39:03 отговори + 0 0
метъл сцената в България отдавна умря и така че единствените групи които още мърдат те ще подгряват чуждите групи които идват.тук поне нямаш кой знае какъв избор Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.09.2008 07:50:17 отговори + 0 0
мдам... иначе подгряващите банди за този концерт са толкова адекватни, колкото щяха да бъдат адекватни ако бяха сложили Ъпсурт и Белослава примерно... просто тия дет банди сигурно въобще няма да харесат на феновете на крематори... много глупаво решение според мен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blood_Anarki 24.09.2008 02:49:06 отговори + 0 0
Мамка му, много е жалко, че става все по-малко вероятно да ги видя на живо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


System_X 23.09.2008 22:01:52 отговори + 0 0
Най-вероятно ще е Строежа, защото е наблизо. А и по-яко място от там в момента няма - мога да не излизам от там Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vesetto 23.09.2008 21:31:35 отговори + 0 0
Дочух,че щяло да има и афтърпарти след концерта в някой от клубовете.
В смисъл,че бандата ще посети някой клуб след концерта сред бг феновете.
Ще слухтиме къде ще е купона и ще се размажеме
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

System_X 23.09.2008 21:27:14 отговори + 0 0
Откакто няма О!Шипка не мога да се сетя за як "столичен рок клуб"
ама и Фенса става
See you there!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sungrief 23.09.2008 20:31:34 отговори + 0 0
Маската сигурно То тука рок клуб е доста смело понятие, има некфи дупки ама едва ли в фенса ще вкарат Крематори... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

numik 23.09.2008 20:21:29 отговори + 0 0
Знае ли некой в кои клубове ще запиват ,за да ида и аз там?!
Мноо искам да с евида на живо с Феликс!
Той вади батии гласа
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


LinkRage 23.09.2008 18:50:44 отговори + 0 0
...Яката раота Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".