Dave Lombardo напуска TESTAMENT

14 апр 2023, 07:04 ч. 1120 / 9 3
пред./следв.

   Малко повече от година след завръщането си в TESTAMENT барабанистът Dave Lombardo (екс-SLAYER) съобщи, че се разделя с бандата. Той няма да участва в турнетата ѝ през тази година и това е краят на сътрудничеството му с Chuck Billy и компания на този етап.

   През 2023-а Lombardo ще се фокусира върху работата си с MR. BUNGLE и MISFITS, както и върху самостоятелната си кариера. Както знаете, той ще издаде първия си самостоятелен албум "Rites of Percussion" на 5 май.

 

testament with dave lombardo



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ohoboho 19.04.2023 20:05:37 отговори + 0 0
Fantomas
Нормално е да не разбираш музиката на Майк Патън ! Той не е за когото и да е ! Което всъщност е много добре ! Нали ?

Напълно съгласен! С едно уточнение: "музиката" на Майк Патън!
Задължително в кавички!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ohoboho 14.04.2023 13:34:10 отговори + 10 5
Да напуснеш Тестамент, за да свириш глупостите на Майк Патън.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fantomas 18.04.2023 19:23:04 + 1 2
Нормално е да не разбираш музиката на Майк Патън ! Той не е за когото и да е ! Което всъщност е много добре ! Нали ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".