David Ellefson ще свири с OVERKILL на турнето им в Латинска Америка

12 мар 2024, 08:52 ч. 435 / 11 0
пред./следв.

   След месец започва турнето "Scorching Latin America 2024" на американските траш метъл ветерани OVERKILL в Латинска Америка. Титулярният басист на групата D.D. Verni обаче няма да може да свири на концертите, тъй като се възстановява след операция на рамото.

   На негово място ще участва бившият четириструнник на MEGADETH David Ellefson. Обиколката продължава от 11 до 28 април. От OVERKILL коментират, че са стари приятели с Ellefson и когато са го помолили за помощ той се е отзовал с готовност.

 

david ellefson



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".