Dee Snider ще издаде самостоятелно концертно CD/DVD това лято

20 апр 2020, 10:02 ч. 487 / 3 2
пред./следв.

   Фронтменът на TWISTED SISTER Dee Snider е разкрил в скорошно интервю, че през това лято ще издаде ново соло концертно CD/DVD. То вероятно ще носи заглавието "For the Love of Metal Live", като материалът е записан по време на турнето за едноименния самостоятелен албум на певеца.

   За радио шоуто "The Five Count" Snider коментира с какво друго се занимава по време на пандемията от коронавируса. Музикантът споделя, че е било планирано да режисира първия си игрален филм - "My Enemy's Enemy", но продукцията е спряна. Освен това, Dee пише и първия си художествен роман, като е почти готов с него.

   Албумът "For the Love of Metal" излезе през юли 2018 г. Продуцента е вокалистът на HATEBREED Jamey Jasta, а в някои о песните гостуват: Howard Jones (екс-KILLSWITCH ENGAGE), Mark Morton (LAMB OF GOD), Alissa White-Gluz (ARCH ENEMY), Joel Grind и Nick Bellmore (TOXIC HOLOCAUST) и Charlie Bellmore (KINGDOM OF SORROW).

 

dee snider

още за:

Dee Snider


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Danny Carey 21.04.2020 17:13:28 отговори + 0 0
Кому е нужно това? С цялото ми уважение към Дий Снайдър, трябва да приеме факта, че славните му дни приключиха преди 35 години.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 21.04.2020 17:33:40 + 0 0
Е откакто TS приключиха човека си развива соло кариера. Това е част от нея. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".