DEPECHE MODE ще направят интересен анонс в понеделник

3 окт 2008, 11:34 ч. 139 / 5 21
пред./следв.
В понеделник, 6 октомври, точно в 14:30 ч. българско време на живо от Берлин ще бъде предадена специална пресконференция на DEPECHE MODE. Ще бъдат съобщени вълнуващи новини за предстоящата година. Пресконференцията ще може да се гледа на официалния сайт на бандата: www.depechemode.com.

още за:

Depeche Mode


Коментари   (21)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


rusher 5.10.2008 09:40:08 отговори + 0 0
"Btw, след гореспоменатата реплика - "by far, most amazing crowd ever", след кратко колебание Дейв едва доловимо допълва - "поне за това турне". Което само по себе си идва да покаже, че не е просто дежурна фраза!"

Точно така е. Всъщност звучи абсолютно исрено казано - точно на биса преди Photographic, когато публиката пее с всичка сила, а Дейв допълва "...on this tour" сякаш, за да замаже изблика си. А и Флеч миналата година в Каварна потвърди, че концерта им тук е бил от най-запомнящите се за тях. Като атмосфера, усещане и двупосочна връзка група-публика - този концерт наистина го сравнявам само с концерта на Металика през 99-та. С разликата, че през '99 Металика ни дойдоха като дъжд в пустиня - тъй бяхме зажаднели за хубава музика след сушата. А през 2006 хич не очаквах да се повтори с Депеш - мислих, че народа вече е "разглезен". Обаче стана просто уникално. Незабравимо за всеки, който е бил там.

Що се отнася до онова анонимно хлапе, което неадекватно пита "какво общо с метъла", The Cleanest вече е казал. Аз бих допълнил, че и човек като Питър Тантгрен никога не е криел, че им е луд, луд фен. И въобще не ми се отваря темата, колко е тъп тоя въпрос и какво е влиянието на Депеш не само върху "метъла", но и съвременната музика въобще.

19 май - това е датата, друзя! Чакаме потвърждение утре.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Велосипеда 4.10.2008 21:37:04 отговори + 0 0
има и още нещо - на концерта в Румъния, който се състоя три дни след София, на онзи огромен екран зад сцената, са показали кадри от точно нашия концерт, а именно - хилядите вдигнати ръце, държащи бял лист с надпис "I RUSH FOR YOU". в една държава да показват кадри от друга, не просто обичайно подготвената мултимедия...не е ли показателно това? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вайо Лейтъров 4.10.2008 21:12:49 отговори + 0 0
@jugulator - 2008-10-03 18:00:32
"by far, most amazing crowd ever!"..,
The Cleanest, мислиш ли, че не го е казал в още поне 10-ина държави?


Именно затова нарекох репликата на Гаан "култова". Защото той никога и по никакъв начин не е правил подобен коментар. Където и да е. Depeche Mode издадоха аудио записи от всеки един концерт от "Touring The Angel". Само в България си позволяват да коментират публиката по този пряк начин. Изглежда невероятно, но точно заради тази фраза записът от стадион "Локомотив" се радва на особен международен интерес.
Depeche никога са си падали по демагогиите. Не им е и нужно - те и без това са боготворени от феновете си. По техните живи изяви няма излишни обяснения и приказки. Там изразните средства са от друго, далеч по образно и извисено ниво. Като прибавим и неизменното участие на лицето Антон Корбийн в сценографията - можем спокойно да употребим определението "извънземно". Кому са нужни приказки?

Btw, след гореспоменатата реплика - "by far, most amazing crowd ever", след кратко колебание Дейв едва доловимо допълва - "поне за това турне". Което само по себе си идва да покаже, че не е просто дежурна фраза!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.10.2008 23:01:10 отговори + 0 0
най-четена новина за деня Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.10.2008 22:06:33 отговори + 0 0
Trin,кой говори за феновете на депеш тука бе?Не,не те прави по-малко метъл от нас.И аз слушам много неметъл работи,обаче тука ставаше въпрос за тва,че депеш са поп.Тва е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Кико 3.10.2008 21:56:02 отговори + 0 0
Читулов,Депеш са добри ама никога,ама никога,абсолютно никога няма да могат да се сравняват по какъвто и да е начин с групи като Мейдън и Металика.А за Лед Цепелин неможе и дума да става.Те са на светлинни години от Цепелин.Едните са БОГОВЕ,а другите просто една добра група! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trin 3.10.2008 21:52:00 отговори + 0 0
Ми аз слушам и рок, и метъл, и блус, и Depeche Mode и още куп други неща.
Това прави ли ме по-малко метъл от вас?
Задръстеняци!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДЖЕЙМС 3.10.2008 21:22:18 отговори + 0 0
Dobrry Chintoulouff-Лийд Зипълийн,мога ли да те запитам френди,как стигна до този изговор на тая група?Депеш са добра група,но за жалост техният стил съвсем не ми е присърце!Не обиждай ако обичаш,хората които слушат рок и метъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ilith 3.10.2008 18:54:30 отговори + 0 0
ако дойдат.. това ще бъде Нещото на годината! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jugulator 3.10.2008 18:00:32 отговори + 0 0
"by far, most amazing crowd ever!"..,
The Cleanest, мислиш ли, че не го е казал в още поне 10-ина държави?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Dobrry Chintoulouff 3.10.2008 17:31:48 отговори + 0 0
Това е една от най-великите групи изобщо! Сравнения търпят само с Бийтълс, Лийд Зипълийн и Ийгълс. Така че любителите на килийно-читалищния хеви метъл да не се обаждат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.10.2008 17:05:51 отговори + 0 0
еи тоя последния го каза - Металика са най-големите и само Мейдън могат да се сравняват с тях!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metallica fan 3.10.2008 16:51:57 отговори + 0 0
Голям почитател съм и на Депеш Мод, но не бях безкрайно доволен от озвучаването на техния концерт и от визуалните ефекти. Така че ще очаквам с нетърпение да ни посетят отново, защото неслучайно те са определяни от мнозина като една от най-добрите концертиращи групи.

А нека всеки си има мнение по въпроса, но за мен най-добрите концерти на групи досега в България са тези на гигантите Металика през 1999 г. и тази година.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.10.2008 16:31:42 отговори + 0 0
KMFDM Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Cleanest 3.10.2008 15:24:18 отговори + 0 0
@Анонимен
"тия па кво общо имат с метъла бря,тва е поп група"

Питай Atrocity, In Flames, Monster Magnet, Vader, Rammstein, Sonata Arctica, To Die For, Deftones, Moonspell, Marilyn Manson, Lacuna Coil и стотиците знайни и незнайни метъл групи и артисти, които кавърират техни парчета и ги сочат като вдъхновение. Току-виж отдръстиш канала.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 3.10.2008 15:05:02 отговори + 0 0
тия па кво общо имат с метъла бря,тва е поп група Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Uninvited Guest 3.10.2008 13:16:43 отговори + 0 0
Метеш Под взимат за китарист Георги Христов и забиват ембиънт блек. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 3.10.2008 13:14:46 отговори + 0 0
Концертът на Depeche Mode е най-добрият концерт правен някога тук.И като звук,и като сцена,и като публика......няма такъв досега.Дано дойдат пак Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Cleanest 3.10.2008 12:09:35 отговори + 0 0
Слуховете са, че ще обявят дата за излизане на новия албум, както и разписание за последващото турне. Този път, обратно на логиката, посоката на провеждане на концертите щяла да бъде от изток на запад, а София се сочи сред първите дестинации. Още през месец май.

Разбира се, това са просто слухове, но изобщо няма да се учудя, ако наистина присъства дата за България. След този епохален взрив, който се случи на стадион "Локомотив" и особено след култовите думи на Дейвид от тогава: "by far, most amazing crowd ever!".., това би било най-нормалното нещо на света. Ако бях на тях, щях дори да снимам dvd от тук.

Междувпрочем, за няколко от датите в Германия вече могат да се купят билети на eventim.de
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jugulator 3.10.2008 11:54:19 отговори + 0 0
предполагам ново албумче и световно турне, време си е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 3.10.2008 11:43:50 отговори + 0 0
дано е по-интересен от анонса на мегадет Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".