ERIDAN откриха концерта на GRAVE DIGGER в София

21 сеп 2014, 20:51 ч. 829 / 6 16
пред./следв.

   В дъждовната септемврийска вечер, малко след 20 ч. ERIDAN откриха с хъс и мощ концерта на GRAVE DIGGER в София. Както знаете, събитието е организирано от "BGTSC" и е по повод 13-ия рожеден ден на WeRock.bg, с което показваме и нагледно, че не сме фаталисти :-)

   На входа всеки зрител получава специален "welcome drink", а в момента ERIDAN са към края на сета си, след който очакваме хедлайнърите на събитието - германските хеви метъл класици, водени от Chris Boltendahl и представящи новия си албум "Return of the Reaper".

 



Коментари   (16)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Исихия 22.09.2014 22:45:08 отговори + 1 0
Алооу, не сме в 18 век. Да ви имам проблемите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз бре 22.09.2014 21:35:10 отговори + 2 1
В Християнската вяра няма абсолютно нищо от изброеното, Stewie Griffin но има свобода и право на избор
@Cool, къде видя това право на избор и свобода в християнската вяра? Stewie Griffin се поувлича, но за някои работи е прав.
Музиката на Еридан е хубава, но християнските текстове не ми харесват и на мен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cool 22.09.2014 19:53:56 отговори + 2 3
В Християнската вяра няма абсолютно нищо от изброеното, Stewie Griffin но има свобода и право на избор, за разлика от мнението ти, което граничи с фанатизъм.
Явно много си се вживял в ролята на Стюи.

Много се оспами новината таа... Отидохме н арожден Ден и взехме да осъждаме Рожденика кой е решил да покани на партито си!

Happy Rockin' B-day, WeRock!
Пожелавам още много по 13 години!
Rock On!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stewie Griffin 22.09.2014 19:19:27 отговори + 4 4
Няма по-плиткоумно и примитивно нещо от религиозността.

Християнството не прави изключение и като всички останали религии е чисто и просто едно суеверие.
Узаконено, организирано и институциализирано суеверие. Психологически залъгалки, експлоатиращи хорските страхове, слабости, необразованост и склонност към предразсъдъци. Т. нар. "Бог" е Дядо Коледа за възрастни.

Ако обществото ни беше наистина цивилизовано, отдавна да беше инкриминирало религиите. Защото те практически се занимават с измама. Извършване на непотребни шамански ритуали по ценоразпис. Търговска дейност.

Разумни и мислещи хора, бягайте далеч от всякакви суеверия, включая всякакви религии. Включително и от идиотските текстове на тази група.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

doro_fan 22.09.2014 19:05:54 отговори + 3 1
Щом "Пътят към Прозрението" се задържа толкова много време на първо място в класациите, можем спокойно да кажем, че членовете не гласуват сами за себе си. Тематиката на песните не е за всеки, но пък малко български банди са се осмелили да запишат песни на религиозна тема. Евала правя на групата, че пробваха и успяха. Разбира се всеки има право на мнение.
Това че не са имали концерти извън България, не значи, че не са добри. Не знам точно как стоят нещата с такива събития, но според мен малко групи могат да си позволят да изнесат концерт в чужбина. Все пак всичко опира до средства.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Cool 22.09.2014 16:42:45 отговори + 3 1
На мен лично не ми пука ти кой си, явно теб много те вълнува кой пише... сори, ама тук не е сайт за запознанства. Оставям те да се дразниш колкото си искаш.
Респект към Eridan, че продължават да дерзаят, не е лесно в Бг да не кажа невъзможно. За жалост не сме USA, пазарът е малък и като има ей, такива "хейтъри" ...... Long Live Rock'NRoll!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Един 22.09.2014 16:07:40 отговори + 3 3
Да, да, явно никой от групата не си почива след концерта, а шрайби из форумите :-) Браво момчета, дерзайте :-) А иначе, не, нито съм псевдо, нито музикант...просто не ми харесват и се дразня, че ги лансират насилствено...група с има/няма 200 фена, предимно лични познати на музикантите, но и за тях трябва да има хляб :-) И не, не е злоба...От тях не ми зависи нищо, че да злобея :-) Но си ги защитавайте де, ще изкарате "някоя друга бира ".. :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хари 22.09.2014 13:08:08 отговори + 4 2
Ей хора, вие от злоба не можете да спите и се чудите какви глупости да пишете. За музиката на групата най-добре говори музиката им и всеки,който разбира от качествена музика и оценява идеята и посланието, винаги ще ги подкрепя. Но все пак разбираемо е не всички да имат "уши и сърце" да го усетят, за това просто като не разбирате нещо, просто не се излагайте с идиотските си писания.
П.С. Аз не съм от групата, но гласувам винаги ,когато чуя нещо добро.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cool 22.09.2014 09:53:02 отговори + 6 5
@Cvlt... Явно са трън само в твоя г*з, защото на мен ми харесват. Най-сетне някой в Бг да напише текстове и направи музика, които да провокират нашият "уж" Християнски Дух... Ти ( и не само, като чета другите мнения ) май се сещаш за него само, когато баба ти вземе да боядисва яйцата за Велик Ден...

Rock On, ERIDAN! Бандата е много яка, вокалът ви е супер!!!
Keep on moving' ... forward ! GBY!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Един 22.09.2014 11:38:39 + 2 3
Ти явно си някой от групата, а? :-) :-) :-) и не, не са трън в очите. Просто не е добре за самата музика да се лансират групи с леку съмнителни качества. :-) :-) :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пан 22.09.2014 12:33:42 + 2 3
И тогава не се сещам за лицемерието наречено християнство! Еридан бяха и ще си останат просто една кръчмарска банда...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cool 22.09.2014 13:44:30 + 3 0
@Един... Кой или коя съм, не те засяга но ти със сигурност не си Ritche Blackmore нито пък Райна Кабаиванска, че да си ми критерий за музика.
Явно групата е супер, щом си седнал да дращиш срещу нея то в Бг е пълно с некадърни, злобни псевдо музиканти.

Плувай, плувай!

@Пан... Ами недей да ходиш на кръчма!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Един 22.09.2014 16:14:23 + 1 2
А не ти ли минава през ума, че ако беше толкова супер групата, то нямаше да има такива като мен ? Но не смятам да ти се доказвам кой съм и колко и какво разбирам от музика...Да, за кръчмарска банда стават, но до там. Ако бяха безумно добри.....щеше да е друго. Кога и къде за последно са били в чужбина на турне? А? Мога да ти изредя поне 10 БГ банди с поне 10 участия навън за последната година - ето това са добри БГ банди....А 100 човека във Видин ( нищо против града, пример просто) да скандират името на групата не е успех, повярвай ми :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Един 22.09.2014 00:24:10 отговори + 7 7
Много зле...Най-жалкото за тая група е, че сами си се хвалят по форумите и сами си гласуват в разни класации....А за вокалите...без коментар Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Stewie Griffin 21.09.2014 22:23:57 отговори + 6 9
С какъв дивен кръст се е накичил този екземпляр. Християнин и половина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cvlt 21.09.2014 21:05:05 отговори + 6 7
Еми тия Eridan хубавка музика правят. Вокалът им ме дразни супер много. Вярващите хора са трън в гъза на обществото... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".