Fish ще направи прощално европейско турне през октомври

3 фев 2024, 16:33 ч. 555 / 10 3
пред./следв.

   Легендарният бивш фронтмен на MARILLION Fish обяви прощално европейско турне през октомври тази година. То ще бъде под надслов "Road to the Isles" и ще премине през Нидерландия, Германия, Австрия, Полша, скандинавските страни и др. Обиколката започва на 2 октомври в Люксембург и завършва на 30-о число същия месец в Копенхаген, Дания.

   На сцената с певеца ще излязат клавиристът Mickey Simmonds и обичайният китарист, с които той пътува на турне - Robin Boult. И двамата са работили по композирането на материал за албуми на Fish.

 

fish



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


waterjes 7.02.2024 10:52:43 отговори + 1 0
Дано да уредят и дата в България. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

iiii]; )' 5.02.2024 00:32:47 отговори + 7 0
Промоутърите да не се ослушват, а да резервират Античния театър! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Моше 3.02.2024 22:30:19 отговори + 9 0
Fish е велик музикант и поет. Съжалявам, че не успях да го видя на живо при мчидванията му у нас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".