Фоторепортаж от концерта на SEPTICFLESH в София на 17 февруари

18 фев 2024, 15:46 ч. 686 / 35 1
пред./следв.

   SEPTICFLESH бе една от международно известните гръцки групи, които дълго време не бяха посещавали България. Тази "неправда" бе поправена през 2009-а и от тогава за 15 години Spiros "Seth" Antoniou и компания имат вече шест гостувания у нас.

   Последното им шоу в страната ни се случи снощи, 17 февруари. Концертът бе без съпорт банди и се проведе в клуб "Joy Station" в Студентски град. Събитието бе едно от малкото в региона, а не част от голямо турне. Групата акцентира на актуалния си албум "Modern Primitive", който излезе през 2022-ра.

   Десетки снимки от концерта на SEPTICFLESH, организиран от "Sofia Music Enterprises", може да разгледате в нашите галерии. Автор на кадрите е Борис Алмишев. Сетлист:

01. Portrait of a Headless Man
02. Pyramid God
03. Neuromancer
04. The Vampire from Nazareth
05. Hierophant
06. Martyr
07. Prometheus
08. A Desert Throne
09. Prototype
10. Communion
11. The Collector
12. Persepolis
Бис:
13. Anubis
14. Dark Art

 

septicflesh

septicflesh

septicflesh

septicflesh

septicflesh



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Rage 22.02.2024 09:30:53 отговори + 0 2
Точно Modern Primitive съм го слушал много и не сега виждам че са имали концерт в Joy-я. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".