Последни новини за концерта на SEPTICFLESH в София на 17 февруари

16 фев 2024, 10:08 ч. 750 / 17 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Концертът на гръцките метъл величия [SEPTICFLESH] е утре, 17 февруари, в клуб Joy Station.

Момчетата пристигат за ексклузивно шоу в София по наша специална покана.

Очаква ни да се запознаем на живо с най-новата творба на групата ‘Modern Primitive‘, както и да чуем класически добре познати парчета.

Septicflesh ще излязат на сцената точно в 20 ч., а вратите на клуба ще будат отворени в 19 ч.

Билети все ще могат да бъдат закупени в мрежата на Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини „На тъмно“), касите на магазини „Фантастико“, както и онлайн на https://sme.bilet.bg/.
В случай че има останали налични, билети ще се продават и на касата на клуба. Цената утре се покачва на 70 лв. за правостоящи. Цената на билет от зоната за седящи остава непроменена.

* Деца до 10 год. възраст влизат без билет, но с придружител

 

septicflesh



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


азззз 16.02.2024 12:51:29 отговори + 3 0
Идеята за седящи места на подобен тип концерти си е смешна.То верно има хора,които имат нужда да се разплуят,ама чак пък толкова Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 16.02.2024 10:53:11 отговори + 0 2
В клуба си има маси с мека мебел и не мисля, че са подвижни. Просто си ги има на мястото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Slipknot 16.02.2024 11:14:14 + 1 0
Имай едно на ум. На Therion миналата седмица ги сложиха точно пред сцената. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 16.02.2024 11:50:13 + 1 1
Масите и канапенцата ли?
:0
Не мислех, че е възможно
...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

джими 16.02.2024 10:35:30 отговори + 4 0
Много ми е интересна концепцията за Седящи в този клуб за Septicflesh точно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".