GHOST WARFARE правят премиера на новия си клип - "Under the Black Sea"

5 дек 2018, 08:32 ч. 836 / 2 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Подозирате ли какво се крие в дълбините на Черно Море? Представяме Ви: „Under The Black Sea"!

Клипът очаква своята планирана премиера днес от 9:30 на нашият YouTube канал и фейсбук профил.

 

Песента е част от предстоящия ни четвърти студиен албум „Outer Rim II: Saaren Gammar", чието интро "The Way" представихме в края на месец октомври, тази година.

Макар и идеята първоначално да не е такава и някои от персонажите да заемат други роли, историята и събитията разиграни в "Under The Black Sea" могат да бъдат смятани за своеобразно продължение на "The Way", с надежда заложените по-дълбоки послания и символизъм да провокират у зрителите и слушателите размишления и въпроси.

Автор на музиката и текста е китаристът и композитор на бандата Георги Латев. Той стои и зад звукозаписния процес и микса, а мастърингът за пореден път е поверен в опитните ръцете и уши на Ленко Драганов.

За видеото Ghost Warfare не без основание повторно залага на Vasilevi Photography (кадриране, заснемане, обработка и монтаж) и добавя своите усилия (история, облекла, грим, синхронизиране на сцени) в посока сътворяване на най-доброто до момента видео на бандата. Сред избраните за снимки локации отново присъства интересна за мистиците и окултистите забележителност – Бегликташ (край Приморско).

С оглед на предстоящите ни сценични изяви и работата по сетлиста с най-новия член на бандата – барабанистът Даниел Кирков – фокусът върху работата по записите за албума се измества, но в никакъв случай не спира и Outer Rim II може да бъде очакван, ако всичко върви по план и добре, в първата половина на следващата 2019-та година, а съвсем скоро можете да ни видите и на живо:

16.12.2018 – Пвовдив, Военен Клуб, Symphonic Metal Gathering #2

22.12.2018 – София, Бар-Клуб „Адамс", Phoenix и Ghost Warfare

 

още за:

Ghost Warfare


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kovenant 5.12.2018 19:26:08 отговори + 0 2
Айде, пВовдив няма как да се класирам, ама в София датата съвпада с друг концерт, егаси Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".