INSANITY REDEFINED представят дебютно EP с концерт на 24 януари

21 яну 2015, 08:03 ч. 349 / 1 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

INSANITY REDEFINED е нова формация на родната музикална сцена. Това е модерен хеви метъл проект с концептуална авторска музика.

Бандата е съставена от Kiril Ins - вокали и китара; Giuliano Bankov - китари; Samael Crow - бас; Khan Stoyanov - барабани. Лицата са известни на аудиторията с участието си в други столични и хасковски банди.

Музикантите предефинират лудостта в своето дебютно ЕР, озаглавено "Dim Frontiers", което ще бъде издадено на 24-ти януари, събота. По повода те организират промоцията на записа в деня на излизането му, с концерт в столичния "Бар Зар" (бивш "8 ball"; ул. “Цар Самуил” 50). Началото е в 21:00 ч., а цената на билета за вход е 5 лв.

Освен че ще чуят парчетата на живо, феновете ще могат да се сдобият с копие от мини албума и тениска на бандата. Гости на събитието са мощните ЗАПЛАХА - колеги и съюзници на групата в каузата, които ще ви оставят без грам съмнение, че метълът в България е жив и рита!

Заповядайте и бъдете готови да видите, чуете и изпитате мътните граници на една фиктивна цивилизация, която ще размести пластовете и раздвижи тълпата!

 

още за:

Insanity Redefined
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".