Jeff Pilson зове феновете да гласуват за FOREIGNER за Залата на славата на рокендрола, казва че някои хип-хоп изпълнители имат място там

10 мар 2024, 09:23 ч. 414 / 26 2
пред./следв.

   В интервю за Rockbandreviews.com басистът на FOREIGNER Jeff Pilson коментира номинацията на легендарната банда за приемане в Залата на славата на рокендрола, въпреки че той няма да е от музикантите, с които групата ще бъде въведена. Ако влязат в Залата, FOREIGNER ще са с челнове от класическия си състав - Mick Jones, Lou Gramm, Dennis Elliott, Ed Gagliardi, Al Greenwood, Ian McDonald и Rick Wills.

   Pilson, който е в бандата от 2004 г., споделя положителната си нагласа към Залата. Нещо повече - той призовава феновете да глусават, при това всеки ден, за FOREIGNER, докато фен вотът е отворен. Казва и че той и колегите му от групата са много развълнувани от възможността да бъдат приети в Залата на славата на рокендрола.

   Jeff отговаря и на въпрос за редица нерок изпълнители, които вече са в Залата. В последните години там влязоха Еминем, Миси Елиът, Уитни Хюстън, Доли Партън, Уили Нелсън и др. Ето думите му:

   "Зависи от начина им на работа. Мисля, че някои хип-хоп изпълнители заслужават да бъдат там, защото в много отношения те представляват рокендрола на своето поколение. Може би това не е музиката, която непременно слушам или каквото и да е друго, и аз съм фен на рокендрола, но уважавам това, което правят, и уважавам, че то донякъде има бунтарския характер, типичен за рокендрола. Така че, да, мисля, че е окей. Ако това е някой, който няма нищо общо с това, което представлява Залата на славата... Не мога да се сетя за примери, но има примери, които съм чувал от хора, като: "Леле, нима те са в Залата на славата на рокендрола? Това ми се струва странно."

 

jeff pilson



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Aporiser 12.03.2024 14:43:18 отговори + 0 0
Залата на славата на рокендрола.Какъв рап и какви 5 лева. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 10.03.2024 10:03:58 отговори + 4 2
Политически коректно изказване от страна Джеф , иначе за мен си е басистът на Доккън Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".