JEREMY? с нов видеоклип и турне в страната

13 дек 2014, 08:48 ч. 1213 / 1 8
пред./следв.

   Преди броени дни JEREMY? заснеха видеото към техния следващ сингъл - "Fake Fruits". Очаква се нивото на продукцията да вдигне с поне стъпало нагоре критериите в българската рок среда, като мащабът, идейността и реализацията на крайния продукт по нищо няма да отстъпват на предлаганото от най-популярните изпълнители от модерната световна музикална сцена, убеждават от мениджмънта на бандата.

   Режисьор и главен концептуалист на видеото е Георги Манов, а оператор е Крум Родригес. Заедно с целия екип на "Clamer Design Studio", те създават не просто музикално видео, а "сладко-горчив" филм към драматичния блус "Fake Fruits". Аудио-записите са реализирани в Студио 2 на БНР, а смесването и мастерирането се осъществяват в Ирландия.

   "Спазени са всички правила за качествена световна продукция", коментира мениджърът на групата Мартин Михайлов. "Реализацията е поверена изключително и само на доказани професионалисти - от стил и грим, дело на Ека Бичинашвили и Валентин Вълов, като например и двете имена са референция за изключително квалифицирана работа и с чужди продукции, през различни строго профилирани технически специалисти, до това да имаме две от най-красивите лица от модната сцена: Ивета Димитрова и Ива Янкулова. Двете момичета са не само най-привлекателната и нежна част от целия проект, но и показаха много кураж и дисциплина, истински rock’n’roll характер и любов към музиката и JEREMY?"

   Целият екип тръпне в очакване на 17 декември да сподели момента с всички, които имат нужда да станат свидетели на нещо ново. Нещо добро. Нещо, което е предназначено да стигне далеч и да отведе там и своята публика.

   Междувременно, за да бъде задоволено любопитството до настъпването на самото събитие, "Clamer Design Studio" са изготвили и предлагат за гледане серия от кратки откъси, донякъде разкриващи настроението, внушенията и стилът на работа в и по клипа.


   Ден по-късно, на 18 декември, групата се отправя на десетдневно турне у нас, което ще стартира от Благоевград, през Пловдив, Бургас, Сливен, Стара Загора, Габрово, Варна, Русе, Плевен, завършвайки с голям новогодишен концерт на 31 декември в клуб "Терминал 1", София.

   Ето и точните дати и локации:

18 декември, четвъртък – клуб Underground, Благоевград
19 декември, петък – клуб Петното, Пловдив
20 декември, събота – клуб Бар без име, Бургас
21 декември, неделя – клуб Тангра, Сливен
22 декември, понеделник – клуб Il Mondo, Стара Загора
23 декември, вторник – клуб Под Театъра, Габрово
25 декември, четвъртък – клуб Vintage 33, Варна (+ Shakermaker)
26 декември, петък – клуб Max, Русе
27 декември, събота – клуб Galaxy Bowling, Плевен
31 декември, сряда – клуб Терминал 1, София (+ RAJA)

 

още за:

Jeremy?


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


lele 15.12.2014 10:56:52 отговори + 4 2
За съжаление публикацията не е никак RnR и прекрачва границата на претенциозната посредственост, както в изказа, така и в съдържанието и посланието на музиката на Jeremy?. Грандоманско е просто. Видеото се опитва да имитира някаква хипстърия с претенция за RnR
Давам пример с пловдивски DIY продукт, на който в паралел с гореспоменатата софийска банда се дава нагледен урок как трябва да звучи и изглежда един RnR артист.
на видеото Здраво(a.k.a. Зак) https://www.youtube.com/watch?v=u-u8hYuSm3I
Бандата на Здраво - Ultra Grand Supreme -
https://www.youtube.com/watch?v=6UdDDjg_U6M

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Смешко 15.12.2014 15:00:27 + 1 0
Кой ти каза, че това е софийска банда? Беха некъде отдалече, някой малък град... Как си представяш софийска банда с такива претенции - това не ни е присъщо?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lele 15.12.2014 17:30:40 + 0 0
Всъщност не ме вълнува от къде са тези музиканти. Този ПР метод е доста банален и отблъскващ. Даже е по-скоро във вреда на бандата, от колкото да им помага. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

..... 14.12.2014 11:52:22 отговори + 1 4
Не обичам да плюя, но българските банди са бездсарни в червата. Пълни мърди. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Смешко 13.12.2014 21:30:21 отговори + 5 0
„ Очаква се нивото на продукцията да вдигне с поне стъпало нагоре критериите в българската рок среда...“

Стига бе, верно ли...? Това е шега, нали.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Troll'n'Roll 13.12.2014 12:03:19 отговори + 3 1
Много балонизирана банда! Нищо особено, а просто една от многото посредствени! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Присила 13.12.2014 10:11:16 отговори + 3 0
Не е мойто кафе този брит поп, ала Ивета Димитрова и Ива Янкулова.... са егаси яките мацки-и-и-и-и! Искам да кажа, че подкрепян начинанието, де ! Искам да доживея деня (преди да ни изядат циганите) в който професионалното видео няма да е непосилно достижение и за метъл бандите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ариана Радлер /лимон/ 13.12.2014 09:17:23 отговори + 2 0
Много ми допадна скорошното изказване на Били Корган за Пърл Джем. Най-накрая някой да го каже на висок глас! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".