JINJER ще издадат лайв DVD-то "Live in Los Angeles" през май, вижте изпълнението на "Call Me a Symbol"

7 мар 2024, 20:17 ч. 292 / 23 0
пред./следв.

   Украинските метъли JINJER обявиха, че ще издадат първото си лайв DVD на 17 май. То е озаглавено "Live in Los Angeles" и ще се разпространява на музикалния пазар чрез "Napalm Records".

   Материалът е заснет по време на разпродадения концерт на 22 декември 2022 г. в "Wilten Theatre", Лос Анджелис. Операторите са Lina Glasir и Tony Filipic, а Oleksandr Antoshyn е отговорен за аудио записите. Миксирането и мастерирането са поверени на Max Morton.

   Сега, чрез плейъра по-долу може да гледате онлайн изпълнението на песента "Call Me a Symbol". Парчето е част от записите за актуалния студиен албум "Wallflowers" (2021), но излезе като самостоятелен сингъл година по-късно - през юни 2022 г.

   Няколко месеца след началото на руската военна агресия в Украйна, JINJER получиха статут на "посланици" на родната си страна. Задачата им е да ѝ помогнат по най-добрия за тях начин - чрез музиката си.

Траклист на "Live in Los Angeles":
01. Intro
02. Sit Stay Roll Over
03. Teacher, Teacher!
04. Copycat
05. Home Back
06. I Speak Astronomy
07. As I Boil Ice
08. Judgement (& Punishment)
09. Dead Hands Feel No Pain
10. Vortex
11. Who Is Gonna Be The One
12. Sleep Of The Righteous
13. Call Me A Symbol
14. Perennial
15. Pisces
16. On The Top


още за:

Jinjer


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".