Karl Willetts потвърждава, че BOLT THROWER се разделят

16 сеп 2016, 18:32 ч. 772 / 3 0
пред./следв.

   На 14 септември - годишнината от смъртта на барабаниста на BOLT THROWER Martin "Kiddie" Kearns - групата публикува съобщение на официалния си сайт, което от мнозина бе разтълкувано като обявяване края на съществуването ѝ. Имаше и съмнения, тъй като в изявлението не се казва директно, че групата се разпада. Сега фронтменът на BOLT THROWER Karl Willetts потвърждава пред английското списание "Metal Hammer", че музикантите се разделят. "Няма да има реюниъни и компромиси", обещава той.

   И така - след 30-годишна история BOLT THROWER вече със сигурност не са активна група. Бандата оставя след себе си осем студийни албума, последният от които излезе през 2005 г. BOLT THROWER са и една от култовите дет метъл групи, които така и не посетиха България.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".