Kirk Hammett ще гостува в предстоящия албум на Carlos Santana

24 мар 2021, 16:04 ч. 582 / 11 2
пред./следв.

   Легендарният музикант и композитор Carlos Santana разкрива, че в предстоящия албум на групата му ще гостува соло китаристът на METALLICA Kirk Hammett.

   Carlos нарича струнника на метъл квартета "свой брат" и коментира, че Kirk ще се включи с прочувствено изпълнение в предстоящата творба. Евентуални други гости в диска са Steve Winwood и фронтмена на LIVING COLOUR Corey Glover.

   Santana споделя още, че концертната пауза заради пандемията му е дала много свободно време и той има материал за три нови албума. Единият от тях ще носи заглавието "Blessings and Miracles" и е около 90% готов. Вероятно Hammett ще гостува в него. Предстои да научим повече подробности.

 

kirk hammett



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


boliarin 25.03.2021 15:30:58 отговори + 1 2
Огладнял е бай Кърк, покрай пандемията - ама няма лошо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Уак Заилд 25.03.2021 13:22:41 отговори + 1 0
Не му е за първи път - лично много ми харесва инструментала Тринити: https://www.youtube.com/watch?v=U2NReOzdNLk Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".