KK'S PRIEST представят видеото "Strike of the Viper"

25 авг 2023, 16:39 ч. 656 / 21 0
пред./следв.

   KK PRIEST представиха официален видеоклип към песента "Strike of the Viper", която е част от втория им дългосвирещ студиен албум "The Sinner Rides Again". Видеото, което може да гледате онлайн чрез плейъра по-долу, е заснето и режисирано от Charlie Smith.

   Както ви съобщихме, групата на бившия китарист на JUDAS PRIEST K.K. Downing с екс-фронтмена на легендарната банда Tim "Ripper" Owens и др., KK'S PRIEST ще издаде новия си албум на 29 септември чрез "Napalm Records". Дискът ще съдържа девет песни, миксирани и мастерирани от Jacob Hansen.

Траклист:
01. Sons of the Sentinel
02. Strike ff the Viper
03. Reap the Whirlwind
04. One More Shot at Glory
05. Hymn 66
06. The Sinner Rides Again
07. Keeper of the Graves
08. Pledge Your Souls
09. Wash Away Your Sins

kk's priest

още за:

Kk's Priest


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".