Концертът на BULLET FOR MY VALENTINE се мести в "Арена Армеец"

20 мар 2019, 11:10 ч. 1448 / 5 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Шоуто на британската метъл банда Bullet For My Valentine на 7 април ще бъде с нова по-добра локация – Арена Армеец. Промяната на мястото на концерта се налага поради възникнали технически проблеми, свързани с размразяването на леда в Зимния дворец на спорта във връзка с провеждането на турнира по фигурно пързаляне за Приз Виктория.

Арена Армеец ще бъде с лимитиран капацитет, отговарящ точно на този на Зимния дворец на спорта. Разположението на местата ще е същото – правостоящите ще бъдат разположени на терена, а седящите места в ляво и дясно в секторите A и C. Всички закупени билети ще важат без презаверка.

С шест албума зад гърба си Bullet For My Valentine са утвърдени като една от най-успешни британски метъл групи. Бандата е призната не само от феновете и медиите, но и от музикантите, които са ги вдъхновили в самото начало – групи като Iron Maiden и Metallica лично избират Bullet For My Valentine да са част от турнетата им и да споделят една сцена с тях.

Българската група 40 Days Later ще подгрее британската метъл банда Bullet For My Valentine на първия им самостоятелен концерт в София. Джент/Метълкор звученето на групата съчетава тежки и чисти вокали с електронни подложки придаващи характерна индивидуалност. През 2017 бандата издава и своя дебютен албум – Alterations.

Билетите за концерта на Bullet For My Valentine в София са на цена от 60 и 70 лева и все още има налични в мрежата на Eventim, както и онлайн на www.eventim.bg. Не забравяйте, че цените на билетите в деня на концерта ще бъдат 80 и 90 лева.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


... 20.03.2019 11:55:47 отговори + 7 2
Тъкмо ще има място да се гоним ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Max 20.03.2019 11:38:00 отговори + 10 1
Айде сега и Slayer в Арената. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 20.03.2019 13:00:43 + 5 2
Сабатон и Аксепт свириха в Интер Експо, защото надвишиха капацитета на Универсиада и в последния момент нямаше къде другаде да отидат.
Слаш съм го слушала във Фестивална. В Христо Ботев веднъж бяха Аксепт.
Явно това е вариантът за Валентинките, освен това прочете ли, че ще се пуска само терена и част от трибуните, което си е една Универсиада. И Валентинките не са емо. Надявам се различаваш емо от метълкор.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.......... 20.03.2019 13:05:13 + 4 1
Ся детето ще каже, че и емо и метъл кор е едно и също, както и че е недостойно ... и не е Тру Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

карапан 20.03.2019 11:30:04 отговори + 1 2
**** За Моята Възлюбена Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".