Концертът на EYEHATEGOD се мести в съседната зала на "Mixtape 5"

11 юни 2015, 13:26 ч. 867 / 8 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Утрешният концерт на EYEHATEGOD, обявен първоначално в голямата зала на Mixtape 5, сменя своето място. Добрата новина е, че той остава в същия клуб, само че в неговата малка зала. Причините накратко - за да можем да осигурим най-смисленото преживяване за всички, решихме, че спрямо предварителните продажби на билети, атмосферата, която EYEHATEGOD заслужават, ще се получи най-добре в B-Side на Mixtape 5. Благодарим за проявеното разбиране от страна на клуба и неговия мениджмънт, надяваме се, че ще срещнем същото и от страна на феновете.

Днес е последният ден, в който билети се продават на цена от 30 лева в мрежата на Eventim. Преместването означава и че билетите са с ограничен тираж до 200. Така че побързайте – при достигането на този брой, билети няма да се продават, с оглед комфорта в залата.

Възможна е промяна в началния час на концерта, поради часа на пристигане на групата в София. За информация следете събитието във Facebook.
https://www.facebook.com/events/747311742052268/

Напомняме, че преди EYEHATEGOD, от отварянето на вратите на клуба, до старта на първата група (UPYR), ще може да се види изпълнението на българския дроун/нойз проект KRALLAR. След UPYR, на сцената ще излязат вторите специални гости – THEM FREQUENCIES. Последни ще бъдат култовите EYEHATEGOD.

И последно – помнете какво казва самият Phil Anselmo за EYEHATEGOD в документалния филм за сцената в Ню Орлиънс NOLA: Life, Death, & Heavy Blues from the Bayou: “Ако ще наричате Eyehategod ‘слъдж’, сложете шибаната корона на главите им и давайте натам. Приемете ги за крале, защото всички други са под тях.”
https://www.youtube.com/watch?v=9LWsImITWd4

 

eyehategod



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".