Концертът на PHIL ANSELMO & THE ILLEGALS се отлага за 2022 г.

23 юли 2021, 09:23 ч. 2015 / 6 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Kонцертът на легендарния Philip H. Anselmo от Pantera се отлага за лятото на 2022 Причина за повторното отлагане е отново форсмажорна, наложена от продължаващата световната пандемия от коронавируса Covid-19

Концертът на легендарния вокалист на Pantera - Philip H. Anselmo в София ще бъде отложена с още една година и ще се проведе през 2022г. Промяната на датата за шоуто се налага отново заради форсмажорните обстоятелства, породени от световна пандемия от коронавируса Covid-19. За съжаление, поради продължаващите ограничения за пътуване в Европа и наложените ограничения за провеждане на културни събития в цяла Европа и България поради нестихващата пандемия от коронавирус Covid-19, турнето на Phill Anselmo & The Illegals се отлага за 2022г. Мениджмънтът на артиста работи по пренасочване на цялото европейско турне, включително датата в България, за 2022г.

Всички категории закупени билети остават валидни и ще важат за новата дата без нужда от презаверка. Phill Anselmo & The Illegals изпращат искрените си пожелания на всички да бъдат здрави и призивават феновете си за разбиране и търпение в този труден за всички период.


още за:

Phil AnselmoEventease


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Възпитателя 23.07.2021 19:41:55 отговори + 4 4
Беше пределно ясно. "Организаторите" от месеци не дават никаква обратна връзка, но иначе не спират продажбите. ************* как им се лови вече някой, не знам... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Знайко 23.07.2021 11:45:34 отговори + 6 8
Сега на ред са: Sodom, Katatonia, Laibach. Tiamat, Paradise Lost. Schirenc Plays Pungent Stench са твърде скоро и твърде малки, може и да минат между капките, но не и ако има нови мерки за влизащи и излизащи в страната. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

................ 23.07.2021 11:57:12 + 12 0
Нещо не правиш разлика между американски и европейски групи. А има голяма такава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Винету 23.07.2021 10:20:20 отговори + 3 9
А бълъците си купуват билети Това никаго няма да се случи с тези организатори! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

................ 23.07.2021 10:09:44 отговори + 10 0
Очакваше се Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".