Michael Schenker записва концерт за бъдещо DVD

13 май 2012, 20:44 ч. 268 / 10 0
пред./следв.
Michael Schenker ще запише тазвечершния си концерт в Тилбург, Холандия за предстоящо DVD. Събитието е част от турнето "Temple Of Rock" на китариста, което включва още бившите членове на SCORPIONS Herman Rarebell - ударни и Francis Buchholz - бас. Съставът на бандата се допълва от вокалиста Doogie White (екс-RAINBOW/Yngwie Malmsteen) и клавириста Wayne Findlay. Именно това са и музикантите, които ще гледаме в Каварна като част от тазгодишния фестивал там, заедно с DIO DISCIPLES, KAMELOT, Glenn Hughes и др. на 13-15 юли. "Metal Katehizis" успя да научи, че още подробности за традиционното събитие в Морската рок столица на България ще бъдат съобщени в близките една-две седмици.



Michael Schenker

още за:

Michael SchenkerMsg


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".