MYRATH издават новия си албум "Karma" през февруари, гледайте новото лирик-видео "Heroes"

6 окт 2023, 20:57 ч. 556 / 12 4
пред./следв.

   Тунизийската фолк/прог метъл група MYRATH ще издаде новия си албум, наречен "Karma", на 2 февруари 2024 г. чрез "earMUSIC". 

   По-долу може да видите обложката и списъка с песни, както и да гледате новото лирик-видео към песента "Heroes" от предстоящата творба.

01. To the Stars
02. Into the Light
03. Candles Cry
04. Let It Go
05. Words Are Failing
06. The Wheel of Time
07. Temple Walls
08. Child of Prophecy
09. The Empire
10. Heroes
11. Carry On

 

 

още за:

Myrath


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


??? 7.10.2023 17:28:04 отговори + 5 0
Да ти кажа ли, Феникс на грил?
Например защото фабриките си имат планове и графици. Да не мислиш, че някой албум като изтече и фабриката "спира всякакво предаване" и ще го изкара него с предимство?
Още повече, че за Цеде, винил, касетки са различни фабрики. Книжки, фигурки и прочие стаф за специалните издания се правят пак на различни места. И всичко това трябва да се събере на едно.

Капиш?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 8.10.2023 00:59:38 + 0 5
Мали, колко си умен...

Като си толкова умен, нали се сещаш, че живеем в двайсет и първи век, в който практически никой не купува дискове, плочи и прочие? Че хората масово използват стрийминг услуги като Спотифай? Че не е задължително албумът да излезе едновременно на диск и онлайн?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 7.10.2023 16:04:56 отговори + 4 3
Не знам защо ще го издават чак тогава, като албумът вече изтече в мрежата, а и от месеци свирят песни от него по концерти.

Поне е хубав албум. Ще го чуем и по легален път, като излезе.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 6.10.2023 22:46:13 отговори + 8 0
За съжаление целият албум изтече преди месец по торентите. Въпреки това с удоволствие ще си го купя, както направих с всичко издавано досега от тях. Една феноменална банда, още повече, че идват от... Тунис! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".