Новини за концерта на Стефан Вълдобрев и ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ тази събота

23 май 2022, 08:21 ч. 703 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ (Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов) са в трескава подготовка за старта на летния сезон на открито в София. Музикантите имат редица концерти из страната, но първата среща с почитателите им в столицата ще се състои на 28 май 2022 година на лятна сцена Арена София в парк Борисова градина.
Концертът ще включва най-известните и познати хитове на Стефан и компания, както и песни от миналогодишния албум „Жълт код“. Наскоро бе пуснато и завладяващото видео към песента “Там да сияе то”. Както всяка изява на петимата музиканти, тази също ще е заредена с много емоции, песни и танци! Публиката ще има възможност да се подкрепи с храни и напитки от специално обособените барове, организирани от домакините от Арена София.

За настроението на публиката преди стъпването на сцената на Стефан и компания ще се погрижи DJ VaGro. Утвърденият български диджей Васко Громков е известен и като изпълнител, поет, актьор, промоутър, пиар, радио и ТВ-водещ.

Билетите за концерта на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“, който се организира от BGTSC, съвместно с Loud Concerts, са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и Билет Бг (Bilet.bg). Цената на билет е 30 лева, а на 28 май ще бъде 35 лева. Бихме искали да напомним, че ако имате закупени билети за отложения концерт от 9 септември миналата година, можете да ги използвате без презаверка за настоящата дата.

На територията на Арена София няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети, включително и чадъри. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители до 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация, която може да бъде получена и от охраната на входа Арена София или свалена предварително оттук: https://securitysks.com/?page_id=734.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа, като няма нужда да бъде нотариално заверен.
Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно - с придружител и попълне-на декларация.

Вратите за концерта на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ - Иван Лечев, Стунджи Янкулов, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов - Еко на 28 май отварят в 18 часа!

 

стефан вълдобрев и обичайните заподозрени



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".