Новият албум на ARKONA ще излезе на 19 януари 2018 г.

7 окт 2017, 17:14 ч. 1214 / 10 2
пред./следв.

   Както вече ви съобщихме, новият албум на руската паган метъл група ARKONA ще се нарича "Храм" ("Khram"). Творбата ще се появи на пазара на 19 януари 2018 г. чрез "Napalm Records" и ще съдържа седем песни, към всяка от които ще има нарисувана специална картина в книжката към диска. Текстовете към песните са написани лично от вокалистката Маша със собствената ѝ кръв, като листовете с ръкописите са сканирани също за книжката към албума. Засега са известни имената на две композиции - "Шторм" ("Щорм/Буря") и "Ребенок без имени" ("Дете без име"), като първата е избрана от лейбъла-издател да излезе като сингъл, а втората може да чуете по-долу в лайв вариант от концерт в Москва по случай 15-годишнината на ARKONA. Засега във "Фейсбук" може да се види част от обложката на предстоящата творба, но от други източници може да се добие представа как ще изглежда диска.

 

 

arkona-khram-cd

 

arkona-khram-text1

 

arkona-khram-text2

още за:

Arkona


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sulfric 8.10.2017 17:17:58 отговори + 1 1
Хаха кой знае от кое прасе са точили. Добра банда, ама това е смешно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Elling 8.10.2017 11:42:44 отговори + 1 1
Хубав почерк има Маша... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".