Новият албум на DEZPERADOZ ще излезе през април

12 фев 2008, 09:48 ч. 131 / 4 0
пред./следв.
Немската "уестърн метъл" група DEZPERADOZ (по-рано известна като DESPERADOS) ще издаде третия си албум "An Eye for an Eye" на 11 април чрез лейбъла "AFM Records". Ето коментара на лидера Alex Kraft: "В новия ни албум "An Eye for an Eye" разказваме за едно приятелче, което е осъдено на смърт, защото е убило другаря си заради религиозни различия. Той убива в името на Господ. Нашето мнение е, че никоя религия не заслужава подобно нещо. В текстовете героят ни разказва за последните си дни в Дивия Запад". Продуцент на диска е Dennis Ward. Ето и съдържанието на предстоящата творба:
01. An Eye For An Eye
02. Hate
03. Days Of Thunder
04. Wild Bunch
05. Wild Times
06. Riders On The Storm (THE DOORS)
07. Here Comes The Pain (with Tom Angelripper)
08. Don't Give Up
09. May Heaven Strike Me Down
10. When The Circus Comes To Town
11. Tooth For A Tooth
12. 25 Minutes To Go (Mr. Johnny Cash)

още за:

Dezperadoz


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".